Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο μητσοπουλος κρατησε ορθιο τον πανσερραϊκο :: 12/3/2006 20:44:57) 

Βαντελανόιτ εναντίον Συμεωνίδη σε μία από τις πολλές δυνατές μονομαχίες στο παιχνίδι του Βόλου.

Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Χρυσή αλλαγή

Τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος χαμογέλασε ο Πανσερραϊκός. Η ισοπαλία που απέσπασε στο Βόλο από τον Ολυμπιακό (1-1) τον κρατά ζωντανό στη διεκδίκηση της σωτηρίας.

Επιμέλεια: ΠΑΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν σφιχτά τη νίκη μέχρι το 86', αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Μητσόπουλο. Ο βραχύσωμος επιθετικός του Πανσερραϊκού αποδείχθηκε λίρα εκατό, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο 77' και κατάφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο να δώσει το φιλί της ζωής στην ομάδα του πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν μετριότατο στο α' μέρος με τον Ολυμπιακό να θέλει, αλλά να μη μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων. Ο κακός αγωνιστικός χώρος αποδείχθηκε ανασταλτικός παράγοντας, ωστόσο οι Βολιώτες βρήκαν τρόπο να ανοίξουν το σκορ στο 60' με σουτ του Μπουντούρη. Θα μπορούσαν μάλιστα στο 85' να αυξήσουν το προβάδισμά τους αν ο Βελετάνης δεν αστοχούσε προ κενής εστίας. Νωρίτερα ο Πανσερραϊκός είχε ευκαιρίες, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Γκόγκας στο 65' και στο 81' σκόνταψε στον Καρκαμάνη. ''Ημασταν άτυχοι'', δήλωσε μετά τη λήξη ο Βασίλης Αντωνιάδης που αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ενώ ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς εμφανώς ικανοποιημένος δήλωσε: ''Παλέψαμε και στο τέλος πήραμε αυτό που αξίζαμε''. Διαιτήτευσε ο Κασναφέρης (Αθήνας)

ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καρκαμάνης, Χατζηζήσης, Φυντανίδης, Πακάλτσης, Σάβιτς (85' Βελετάνης), Δεμιρτζόγλου (60' Νοβακόφσκι), Μπουντούρης (77' Νουκόφσκι), Συμεωνίδης, Πέτρου, Φλώρος, Μπουέλε.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Βαλσαμάκης, Χουνουζίδης, Μάριαν, Κύρου, Μείχίδε, Παπαζούδης, Λουμπόγεβιτς (66' Κοντέων), Γκόγκας, Παγώνης (66' Μίνγκας), Μιλοβάνοβιτς (77' Μητσόπουλος), Βαντελανόιτ.