Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η εθνικη αντιμετωπιζει σημερα τη λευκορωσια :: 27/2/2006 22:13:52) 

Λαγός, Σαμαράς, Ζαγοράκης στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής στην Κύπρο.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Δοκιμές στην Κύπρο

Εμπειρίες θα επιδιώξει να μαζέψει η Εθνική στο τουρνουά της Κύπρου, που ξεκινάει σήμερα στο Τσίρειο της Λεμεσού με αντίπαλο τη Λευκορωσία (19:00 ΝΕΤ). ''Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας, αλλά στενοχωριέμαι που θα μας λείψει και πάλι ο Δέλλας'', τόνισε ο Ότο Ρεχάγκελ που περιμένει να δει τη συνεργασία των Σαμαρά, Χαριστέα, Αμανατίδη. Αναλόγως του σημερινού αποτελέσματος η Εθνική θα αντιμετωπίσει αύριο με μια εκ των Φινλανδία-Καζαχστάν. Η αποστολή: Κυργιάκος, Χαριστέας, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Φύσσας, Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Αμανατίδης, Σαμαράς, Χαλκιάς, Κοτσόλης, Νικοπολίδης, Βύντρα, Ανατολάκης, Γκούμας, Καψής, Λαγός, Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος, Γκέκας, Μάντζιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Την πρώτη επίσημη κουβέντα με τον Ριβάλντο περίμεναν στον Ολυμπιακό, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ (είχε να τακτοποιήσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες). ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χωρίς τους οκτώ διεθνείς του θα ξεκινήσει από σήμερα η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Γκούμας, Παπαδόπουλος, Γκέκας, Μάντζιος και Βύντρα είναι στην Κύπρο για τις υποχρεώσεις την Εθνικής ανδρών, ενώ οι Τζιόλης και Λεοντίου έχουν κληθεί στην Εθνική ελπίδων και ο Χαραλαμπίδης στην εθνική Κύπρου.

AEK: Εκτός από τον τραυματία Δέλλα και τον τιμωρημένο Ίβιτς, ο Φερνάντο Σάντος θα περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ζούλιο Σέζαρ. Απών από τις προπονήσεις θα είναι μέχρι και την Πέμπτη ο Κατσουράνης, που ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το τουρνουά της Κύπρου.

ΞΑΝΘΗ: Αγώνα δρόμου κάνουν στην Ξάνθη οι τραυματίες Άντζας, Παπαδημητρίου και Φλύσκας για να προλάβουν την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Αιγάλεω.

ΛΑΡΙΣΑ: Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου της Λάρισας. Μέσα στην εβδομάδα το ΥΠΕΧΩΔΕ θα στείλει στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, επιστολή με την αποδοχή σχετικά με τον πολεοδομικό σχεδιασμό.

KAΛΛΙΘΕΑ: Τον… Ίλιε Ντουμιτρέσκου και τη… διοίκηση του ΠΑΟΚ θεωρεί υπεύθυνους για την εντός έδρας ήττας από τον Πανιώνιο, ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία αποτελεί ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.