Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ενοψει του αγωνα με τον ατρομητο :: 27/2/2006 20:35:46) 

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Αγωνία για Σεγκιρί

Η απουσία του Τάσου Κατσαμπή λόγω καρτών και η μη ύπαρξη άλλου κλασικού κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ, πλην του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, καθιστά τη συμμετοχή του Μπαρκ Σεγκιρί (φωτογραφία) στο παιχνίδι του Περιστερίου (σχεδόν) απαραίτητη. Γι' αυτόν το λόγο τα μέλη του ιατρικού επιτελείου έχουν πέσει πάνω από τον Γαλλοαλγερινό αμυντικό, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τελευταίο δεκαήμερο στο δεξί δικέφαλο. Οι πιθανότητες να προλάβει ο Σεγκιρί τον αγώνα της Κυριακής είναι μοιρασμένες και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Πέμπτη.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ πρόγραμμα περιλάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν το Σάββατο και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους. Ο Ζοέλ Επαλέ υπέστη κάκωση στο γόνατο και για προληπτικούς λόγους υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ξεκουράστηκε, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Ίσως χρειαστεί να ξεκουραστεί ακόμη μία - δύο ημέρες, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ οσφυαλγίας αντιμετωπίζει ο Κώστας Καπετάνος και γι' αυτό το λόγο δεν προπονήθηκε. Εκτός προπονήσεων μέχρι την Πέμπτη θα μείνουν και οι τέσσερις διεθνείς του Ηρακλή. Ο Παναγιώτης Λαγός βρίσκεται στην Κύπρο με την εθνική ανδρών, οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Κώστας Στεφανής ενσωματώθηκαν στην αποστολή της εθνικής ελπίδων για το φιλικό της Τετάρτης με τη Ρουμανία, ενώ ο Έντβιν Μουράτι κλήθηκε στην εθνική Αλβανίας για τον αγώνα με τη Λιθουανία.

ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ εισιτήρια για το γήπεδο του Περιστερίου θα ζητήσει στη σημερινή σύσκεψη μέτρων τάξης η "κυανόλευκη" ΠΑΕ, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των φίλων του Ηρακλή.