Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τρια γκολ απο χρυσαφι στο σερι των 35 βαθμων :: 27/2/2006 20:05:51) 

ΑΡΗΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-0: Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς σκοράρει στις καθυστερήσεις. Το σερί μόλις ξεκινάει.

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος νικάει τον Πόζα του Εργοτέλη. Ο Άρης μένει όρθιος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΡΗΣ 0-1: Από την κεφαλιά του Ζιλ Ντομορό (δεν διακρίνεται στη φωτοργαφία) η μπάλα στα δίχτυα του Φανή. Απόδραση Α' εθνικής

ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ 35 ΒΑΘΜΩΝ

Κόμβοι ανόδου

Το σερί των δεκαπέντε αγωνιστικών χωρίς ήττα είναι το δίχως άλλο, το μυστικό της αντεπίθεσης του Άρη στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Ένα γύρο πριν, όλα φαινόταν πολύ δύσκολα για τους "κίτρινους"

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Σε μισό πρωτάθλημα, ο Άρης μετρά δέκα νίκες και πέντε ισοπαλίες, κατακτώντας 35 (από συνολικά σαράντα) βαθμούς. Έξι από τις δέκα νίκες, κατέκτησε στο γήπεδό του και τέσσερις μακριά από αυτό, πιστοποιώντας ότι "ξέρει να παίρνει αποτελέσματα" όπως λέει κι ο Αναστόπουλος. Το "άδειο" Χαριλάου κόστισε βαθμούς. Τρεις από τις πέντε ισοπαλίες ήρθαν "στο σπίτι" και χωρίς τέρματα, αφού το "παρκαρισμένο πούλμαν" μπροστά από τις εστίες της Παναχαϊκής του Χαϊδαρίου και της Νίκης Βόλου έκανε δουλειά. Ο Άρης είναι σήμερα δεύτερος, τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Στη διαδρομή των 15 αγώνων, όμως, τέσσερις φορές, στο νήμα οι παίκτες του Άρη σκόραραν γκολ χρυσάφι. Ανέτρεψαν τη ροή αγώνων που τελειώνοντας θα κρατούσαν την ομάδα εκτός στόχου!

1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ: Έβαλε μπροστά τη μηχανή. Αν ο Άρης, δεν κέρδιζε 1-0 με το δικό του γκολ στο 94' την Καστοριά (7η αγωνιστική), τότε δεν αποκλείεται σήμερα ο Αναστόπουλος να ήταν απογοητευμένος στο σπίτι του και στο εσωτερικό να επικρατούσε πλήρως ο ακήρυκτος πόλεμος των δύο τάσεων…

2. ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ο τοπ γκαν των "κίτρινων", με πέντε γκολ που έδωσαν βαθμούς. Το πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε (16η αγωνιστική) με τον Εργοτέλη (2-1) στο 91' έφερε τον Άρη σε απόσταση βολής από την τριάδα.

3. ΖΙΛ ΝΤΟΜΟΡΟ: Σκοράρει μόνο με το κεφάλι. Η καρφωτή κεφαλιά στον Κορυδαλλό την 17η αγωνιστική στο 91' άνοιξε την πόρτα για απόδραση στην κορυφή, "ντουμπλάροντας" συνεχόμενες επιτυχίες.

Στα τρία αυτά σημαντικά γκολ στις εκπνοές των αγώνων προσθέστε κι αυτό του Νίκου Σκαρμούτσου στη Φυλή. O Άρης πήγε να προσπεράσει το Θρασύβουλο, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Ο νεοαποκτηθείς φορ σκόραρε, έκανε μερική απόσβεση όσων κοστίζει και οι "κίτρινοι" βρέθηκαν, μετά από οκτώ ματς, ξανά στην τριάδα της βαθμολογίας.