Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( την υλοποιηση των υποσχεσεων περιμενουν οι παικτες του ηρακλη :: 19/2/2006 19:21:24) 

Να ξεχάσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θέλουν οι παίκτες του Ηρακλή.

ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Εβδομάδα εξελίξεων

Αυτή τη βδομάδα θα φάνει αν θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις, που μοίρασαν την περασμένη Πέμπτη στους παίκτες οι διοικούντες του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ, σχετικά με τον οργανωτικό και οικονομικό τομέα

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Οι παίκτες του Ηρακλή περιμένουν να δουν αν θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις των παραγόντων του Γ.Σ. και της ΚΑΕ ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στην καθημερινή λειτουργία της ομάδας. Απ' ό,τι φαίνεται πάντως ο Νίκος Δουβής, που αποχώρησε από το πόστο του μάνατζερ στα τέλη Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει στον Ηρακλή μέχρι να ολοκληρωθεί η χρονιά. Ο παλιός παίκτης και προπονητής των "κυανόλευκων" δεν αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του αυτή τη δύσκολη περίοδο και είναι αυτός που θα έχει καθημερινή επαφή με τον Γιούρι Ζντοβτς και τους παίκτες, δίνοντας λύσεις στα προβλήματα που θα προκύπτουν.

ΟΣΟ ΓΙΑ το οικονομικό, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Τσιλόπουλος είχε χθες επαφή με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Παναγόπουλο και πρόσθεσαν κι άλλα ονόματα στη λίστα των επώνυμων παραγόντων που θα κληθούν να παρευρεθούν στη συγκέντρωση της Τετάρτης, η οποία έχει ως στόχο να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.

ΛΥΘΗΚΕ ΧΘΕΣ -όπως αναμενόταν- η συνεργασία του Σάσα Στεφάνοβιτς με τον Ηρακλή. Ο Σέρβος παίκτης συναντήθηκε με τον κ. Τσιλόπουλο και ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου στων δυο πλευρών. Ο Στεφάνοβιτς θα αναχωρήσει τις επόμενες μέρες για την πατρίδα του.

ΤΥΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ είχε η χθεσινή συνάντηση των διοικούντων του Ηρακλή με τον Μίρσα Κούρτοβιτς. Ο Σκοπιανός έχει δεχθεί εδώ και μέρες τη μείωση αποδοχών που του έχει προτείνει η διοίκηση του Ηρακλή, εξαιτίας της αποχής του για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους αγώνες της ομάδας. Στο χθεσινό ραντεβού έγινε ένας διακανονισμός των χρημάτων που θα εισπράξει ο 30χρονος παίκτης μέχρι το τέλος της περιόδου.

Η ΔΙΑΚΟΠΗ του πρωταθλήματος ευνοεί τον Ηρακλή που θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του και να παρουσιαστεί έτοιμος στον νέο "τελικό" κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών στο Ιβανώφειο (4 Μαρτίου). Κυρίως όμως, θα δώσει την ευκαιρία στον Μίρσα Κούρτοβιτς να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων παικτών.