Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κυανολευκα :: 4/1/2006 18:42:43) 

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ

ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ σημείο γελοιοποίησης έχει φτάσει ο Ηρακλής. Μόνο σε αυτή την ομάδα θα αποτελούσε είδηση το γεγονός ότι δόθηκε το… ιλιγγιώδες ποσό των 5.000 ευρώ(!) για να πληρωθεί η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι την "είδηση" αποκαλύπτουν τα μέλη της σημερινής διοίκησης. Αυτοί που έλεγαν ότι με το… καλημέρα θα διέθεταν το ποσό των 2.000.000 ευρώ. Προς το παρόν έχουμε μείνει στα 33.000 ευρώ για τον Λαγό και στα 5.000 ευρώ για τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ. Μόλις έρθουν τα πρώτα χρήματα από τον ΟΠΑΠ και την… ΑΕΚ, θα πληρωθούν και οι παίκτες.

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ο Παντελής Καπετάνος δεν θα μπορούσε να φανταστεί, μέχρι και πριν από ένα δεκαήμερο, το θόρυβο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του. Από ανεπιθύμητος στη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Ηρακλή, τείνει να εξελιχθεί σε… λαϊκό ήρωα, μόνο και μόνο επειδή θα τον πουλήσει ο Γιώργος Σπανουδάκης. Όπως λέει άλλωστε και ο θυμόσοφος λαός… "ο εχθρός του εχθρού μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος".

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που δεν υπάρχει διάψευση από κάποια πλευρά για την πληροφορία που θέλει τον Γιώργο Λούβαρη να συμβουλεύει τον Ευθύμη Κουλουχέρη να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή, τότε ο κόσμος της ομάδας έχει κάθε λόγο να ανησυχεί. Οι πιθανότητες να κατηφορίσει το Γενάρη παίκτης του Ηρακλή στον Πειραιά, είναι ελάχιστες. Το καλοκαίρι όμως δεν θα πρέπει να προκαλέσει την έκπληξη κανενός αν αυτό το δρομολόγιο ακολουθήσει κάποιος εκ των Λαγού, Παπαζαχαρία. Ίσως και οι δύο μαζί.

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη για τους φίλους των "κυανόλευκων" ετοιμάζουν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Προς το παρόν αποφεύγουν να τη δημοσιοποιήσουν, ωστόσο είναι βέβαιο ότι προς τα τέλη του μήνα θα γίνουν αποδέκτες συγχαρητηρίων από όλους.