Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι "μεταναστεσ" :: 12/2/2006 23:25:55) 

Ο Άγγελος Μπασινάς έκανε ντεμπούτο για τη Μαγιόρκα.

ΟΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

Πρώτο γκολ ο Σαμαράς, ντεμπούτο ο Μπασινάς

Το πρώτο γκολ στην αγγλική καριέρα του Γιώργου Σαμαρά και η πρεμιέρα του Άγγελου Μπασινά με τη Μαγιόρκα ήταν ό,τι άξιζε από τις επιδόσεις των Ελλήνων της διασποράς.

Αναλυτικά: Γιώργος Σαμαράς (Μάντσεστερ Σίτι): πέρασε αλλαγή στο 46' και σκόραρε λίγο αργότερα στη νίκη 3-2 επί της Τσάρλτον. Άγγελος Μπασινάς (Χετάφε): πέρασε αλλαγή στο 46' του 1-1 με τη Χετάφε. Σωτήρης Κυργιάκος (Ρέιντζερς): βασικός, έπαιξε ως το 67' και πρωταγωνίστησε σε αρκετούς… καβγάδες στην ήττα 0-1 από τη Σέλτικ. Λάμπρος Χούτος (Ρετζίνα): βασικός, αντικαταστάθηκε στο 70' της ήττας 1-4 από τη Μίλαν. Στέλιος Γιαννακόπουλος (Μπόλτον): βασικός, αντικαταστάθηκε στο 90' στο 1-1 με την Άρσεναλ. Τάκης Φύσσας (Χαρτς): βασικός, έπαιξε 90' στην ήττα 1-2 από την Αμπερντίν. Γιάννης Αμανατίδης (Άιντραχτ): έπαιξε 90' στην ήττα 0-1 από το Ανόβερο. Στάθης Ταβλαρίδης (Λιλ): βασικός και χθες εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Βαγγέλης Νάστος (Βιτσέντζα): παρών 90' στο 0-0 με την Αρέτσο.

ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: Δημήτρης Γραμμόζης (Κολονία), Κώστας Χαλκιάς (Μούρθια), Άγγελος Χαριστέας, Γιάννης Αναστασίου (Άγιαξ), Δημήτρης Ελευθερόπουλος (Ρόμα), Γιώργος Φωτάκης (Κιλμάρνοκ), Ζήσης Βρύζας (Τορίνο), Γιώργος Κυριαζής (Τριεστίνα), Άκης Ζήκος (Μονακό), Αντώνης Νατσούρας (Κρεμονέζε), Κώστας Λουμπούτης (Τβέντε), Γιούρκας Σεϊταρίδης (Ντιναμό Μόσχας).