Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ο ΤΡΟΠΟΣ που ήρθε η ήττα και κυρίως η ήπια στάση που τηρεί η ΠΑΕ απέναντι στη διαιτησία, ήταν οι βασικοί λόγοι που δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση για τη διαιτησία του Μαζαράκου στο προχθεσινό παιχνίδι. Οι "κυανόλευκοι" έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται αδικημένοι με τα σφυρίγματά του, με αποκορύφωμα τη φάση της ανατροπής του Παπαζαχαρία από τον Ζαχαρόπουλο, στις καθυστερήσεις του αγώνα και τον μη καταλογισμό της εσχάτης των ποινών.

ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ απόντες για το νέο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στη Λιβαδειά, μετράει ήδη ο Κωφίδης. Οι Παναγιώτης Δρούγας, Έντβιν Μουράτι και Κώστας Στεφανής συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν από τον αγώνα της Κυριακής, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 3:30μ.μ. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα τεθούν και πάλι οι Τάσος Κατσαμπής και Σάκης Πρίττας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν μετά από όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Περιστερίου, είχαν χθες οι παίκτες του Ηρακλή. Κατόπιν απόφασης του Κωφίδη, δόθηκε ρεπό σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αρχίζει από σήμερα, με προπόνηση στις 15.00, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ βαθμό συγκέντρωσαν οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης στο Περιστέρι. Μόνο η Καλαμαριά κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα (0-0) στην έδρα του Περιστερίου. Ο Ηρακλής έχασε με 3-2 και ο ΠΑΟΚ με 2-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες ήταν μπροστά στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου (1-2 και 0-1, αντίστοιχα), αλλά τελικά η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να γυρίσει τα δύο παιχνίδια.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ χειρότερη άμυνα εκτός έδρας διαθέτει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα. Με τα τρία γκολ που δέχτηκε στο Περιστέρι, έφτασε στα είκοσι. Την χειρότερη επίδοση κατέχει ο Ακράτητος με 22 γκολ και τον ακολουθεί η Λάρισα με 21. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "κυανόλευκοι" συμπλήρωσαν αισίως εννιά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη μακριά από το Καυταντζόγλειο. Όσες ακριβώς και οι σερί νίκες στην έδρα του.