Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( υπεγραψε ως το 2008 :: 4/1/2006 19:58:12) 

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΤΟ 2008

Στην Αρμίνια ο Μασμανίδης

Κάτοικος Μπίλεφελντ είναι από χθες ο Γιάννης Μασμανίδης (φωτογραφία)! Ο 23χρονος ομογενής μέσος άφησε την Καρλσρούη και τη 2η κατηγορία για να παίξει στην Αρμίνια, σε μια μεταγραφή που στοίχισε 500.000 ευρώ.

Ο Μασμανίδης, πρώην στέλεχος της εθνικής ελπίδων της Γερμανίας, ξεκίνησε την καριέρα του στη Λεβερκούζεν, στην οποία ανήκε ως το 2004, φόρεσε όμως τη φανέλα της ομάδας μόνο μία φορά, τη σεζόν 2003-04. Από το 2004 ανήκε στην Καρλσρούη, όπου είχε 47 συμμετοχές με 9 γκολ (η φετινή του επίδοση είναι 17 ματς, 4 γκολ). Στην Αρμίνια υπέγραψε ως το 2008.

"ΕΡΙΞΕ ΠΕΤΣΕΤΑ" ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη μάχη για τον τίτλο… Μετά το 0-0 με την Άρσεναλ, που αφήνει τη 2η Μάντσεστερ στο "-13" από την ασυναγώνιστη Τσέλσι, ο Σκοτσέζος τεχνικός υποστήριξε πως "η συνέπεια της Τσέλσι είναι απίστευτη: μπορεί να μην αποδίδουν θεαματικά, αλλά απολαμβάνουν το να παίρνουν αποτέλεσμα". Η Γιουνάιτεντ, στο μεταξύ, φέρεται να "έκλεισε" τον διεθνή Γάλλο αμυντικό της Μονακό, Πατρίς Εβρά, σύμφωνα με την εφημερίδα "Equipe".

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η αναμέτρηση κυπέλλου της Ατλέτικο με τη Σαραγόσα, μια και 14 παίκτες των "ροχιμπλάνκος" υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση!

Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Γάλλου διεθνή μέσου Λοράν Ρομπέρ. Ο 30χρονος Ρομπέρ (9 φορές διεθνής), που υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2009, έπαιζε φέτος στην Πόρτσμουθ, ενώ έχει θητεία και στις Μονπελιέ, Παρί Σεν Ζερμέν, Νιουκάστλ.

ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ότι ποτέ στο εξής δεν θα χαιρετήσει ξανά τους οπαδούς της Λάτσιο με τη γνωστή ναζιστική χειρονομία έδωσε ο Πάολο Ντι Κάνιο. Ο 38χρονος επιθετικός διεμήνυσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως "για το καλό της Λάτσιο, θα αποφύγω δημόσιες επιδείξεις, αλλά θα συνεχίσω με άλλους τρόπους τη μάχη μου για την ελευθερία έκφρασης"…

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην Ευρώπη για τον Ζε Ελίας! Ο άλλοτε διεθνής Βραζιλιάνος μέσος άφησε τη Σάντος για να ενταχθεί στην ουκρανική Μεταλούργκ Ντονέτσκ. Ο Ζε Ελίας αγωνίστηκε στο παρελθόν με τις φανέλες των Λεβερκούζεν, Ίντερ, Μπολόνια, Ολυμπιακού και Τζένοα.

ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑ στον πάγκο της Νιουκάστλ ο Γκρέιαμ Σούνες. Ο Σκοτσέζος τεχνικός θα πληρώσει σύντομα το… μάρμαρο των αρνητικών αποτελεσμάτων. Μάλιστα στους "ανθρακωρύχους" έχουν εντοπίσει και τον υποψήφιο διάδοχό του: τον Σαμ Αλαρντάις της Μπόλτον!

ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ μεταξύ Γερμανίας και Βραζιλίας προβλέπει το 25% των Γερμανών φιλάθλων, όπως προέκυψε σε σχετική έρευνα της εφημερίδας "Bild". Επίσης, το 33% ων Γερμανών επιθυμεί να ανταμώσει η Γερμανία στα νοκ άουτ παιχνίδια με την παραδοσιακή αντίπαλο, Αγγλία!