Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( κοκκινομαυρα :: 5/2/2006 22:03:55) 

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΑ

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμή συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χρήστος Χριστοφορίδης. Ο παίκτης είχε αποκλειστεί από τον Μάκη Κατσαβάκη, αλλά ο τραυματισμός του Βασίλη Μυροφορίδη τον ανάγκασε να αναθεωρήσει τις αρχικές του σκέψεις και ο ομογενής επιθετικός επιλέχθηκε στην δεκαοκτάδα δίνοντας μία ακόμη επιθετική λύση στον Σερραίο τεχνικό.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ έμειναν τελικά ο Κόλτσης και ο Πόπαρα. Οι δύο παίκτες συμπεριλήφθηκαν μεν στην αποστολή, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού τα δελτία τους θα εκδοθούν τις επόμενες μέρες από την ομοσπονδία και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους επόμενους αγώνες του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα.

ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ απώλειες παρατάχθηκαν χθες οι "κοκκινόμαυροι" καθώς δεν αγωνίσθηκαν οι Ιωάννου, Μουράφσκι και Καραμανλής. Οι τρεις παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες και οι δύο πρώτοι εξέτισαν την ποινή τους εν αντιθέσει με τον Καραμανλή, ο οποίος θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή.

Η ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ που έπεφτε από νωρίς χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η απευθείας μετάδοση του αγώνα απέτρεψε αρκετούς φίλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς να πάνε στο γήπεδο. Προτίμησαν τη ζέστη του σπιτιού τους και τους αναπαυτικούς καναπέδες για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με αποτέλεσμα ο αριθμός των φιλάθλων να είναι αρκετά μικρός.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς προχώρησε στην αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας. Όπως ήταν φυσικό υπήρξε αλλαγή και στην αρχική σελίδα, αλλά το σημαντικότερο είναι η πλήρη ενημέρωση και τα αρκετά νέα θέματα που παρέχει η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου Αναστασία Πουλοπούλου.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πραγματοποιήθηκε ο χορός που διοργάνωσε το "Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών" το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι "κοκκινόμαυροι" φίλαθλοι, που γέμισαν το μαγαζί, τραγούδησαν και χόρεψαν πάνω στα τραπέζια με τις επιτυχίες των Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Βασίλη Αβραμίδη μέχρι τις πρωινές ώρες.