Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( οι παικτες των δυο ομαδων συμφωνησαν στο οτι... αδικουνται απο το σκορ :: 9/1/2006 23:50:44) 

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΟΤΙ… ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΡ

Άπαντες παραπονούμενοι

Δύο από τα πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν ο Σίλβα Κλέιτον και ο Νίκος Αραμπατζής. Ο Βραζιλιάνος, έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 και να τελειώσει το ματς. Όπως είπε: "Ήμουν άτυχος γιατί πλάσαρα καλά αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Με το 3-0 το παιχνίδι τελείωνε. Τουλάχιστον, πήραμε ένα βαθμό". Ο Σερραίος έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως "…η Καλαμαριά με δυο ευκαιρίες έκανε δύο γκολ. Δεν είχαμε τύχη, ισοφαρίσαμε αλλά ο στόχος της νίκης χάθηκε. Θα προτιμούσα διαφορετικό ντεμπούτο".

Ο Χάρης Παπάς ήταν απογοητευμένος: "Χάσαμε τσάμπα δυο βαθμούς. Κρίμα για το καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο".

Ο Στέλιος Ηλιάδης ευχαρίστησε "τους φιλάθλους της Καλαμαριάς για την τιμή που μου έκαναν, είμαι πολύ συγκινημένος", ενώ ο Δημήτρης Καραμανλής σχολίασε: "Στο 2-0 το παιχνίδι πρέπει να τελειώνει. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός, αλλά όταν χάνεις τέτοιο σκορ νιώθεις απογοητευμένος. Στο τέλος το σκορ κρίνεται δίκαιο".

Ο Μερκούρης Καραλιόπουλος υπογράμμισε: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και το πληρώσαμε".

ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ του Απόλλωνα, θα δοκιμαστεί από τον Κατσαβάκη ο Σκοπιανός επιθετικός Λέσκι Γκότσατ, ενώ προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Άρη Γαλανόπουλου, που είναι ελεύθερος από τον Πανιώνιο.