Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( η μαντσεστερ γιουναϊτεντ παρουσιασε τον νεμανια βιντιτς :: 9/1/2006 20:29:11) 

Ο Νεμάνια Βίντιτς έγινε και επίσημα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουνάιτεντ για το 2006.

Επιμέλεια ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΔΗΣ

Η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΝΕΜΑΝΙΑ ΒΙΝΤΙΤΣ

Νέα εποχή με φρέσκα υλικά

Η απόκτηση των Νεμάνια Βίντιτς και Πατρίς Εβρά σαφώς και δεν αποτελεί πανάκεια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μπορεί να αποτελέσει την απαρχή ενός νέου κύκλου επιτυχιών, σύμφωνα με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

"Η ανάγκη για ανανέωση είναι αναπόφευκτη, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα που φτιάχνουμε. Οι παίκτες έχουν την ιδανική ηλικία ώστε να αποτελέσουν σύνολο, όπως έχουμε κάνει και με άλλες φουρνιές στο παρελθόν", υπογράμμισε ο Σκοτσέζος τεχνικός, κατά την επίσημη παρουσίαση του Βίντιτς. "Τα δύο νέα μας αποκτήματα θα βοηθήσουν πολύ στην άμυνα. Ο Νεμάνια μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαίο στόπερ", συμπλήρωσε ο σερ Άλεξ, ενώ ο Σέρβος άσος, που αποκτήθηκε από την Σπαρτάκ Μόσχας, δήλωσε "συγκινημένος που βρίσκομαι στην πιο διάσημη ομάδα του πλανήτη". Το ντεμπούτο του 24χρονου αμυντικού με τη Γιουνάιτεντ αναμένεται να γίνει στις 18 Ιανουαρίου, στον αγώνα ρεβάνς με την ερασιτεχνική Μπέρτον Άλμπιον για τον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας.

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ Μπόλτον - Άρσεναλ ξεχωρίζει στα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση του 4ου γύρου του κυπέλλου. Οι νοκ άουτ αγώνες της φάσης των "32" (28-29 Ιανουαρίου): Πόρτσμουθ - Λίβερπουλ, Λέστερ - Σαουθάμπτον, Μπόλτον - Άρσεναλ, Άστον Βίλα - Πορτ Βέιλ, Μπρέντφορντ - Σάντερλαντ, Μάντσεστερ Σίτι - Γουίγκαν ή Λιντς, Μίλγουολ ή Έβερτον - Τσέλσι, Στόουκ Σίτι ή Τάμγουορθ - Μπάρνσλεϊ ή Γουόλσολ, Τσέλτεναμ ή Τσέστερ - Νιουκάστλ, Κόβεντρι - Νανίτον ή Μίντλεσμπρο, Γουέστ Μπρομ ή Ρέντινγκ - Τορκί ή Μπέρμιγχαμ, Πρέστον - Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ - Μπλάκμπερν, Κόλτσεστερ - Ντέρμπι, Τσάρλτον - Λέιτον Όριεντ, Γουλβς - Μπέρτον ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στην πατρίδα του ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός Νταβίντ Μπεγιόν, που παραχωρήθηκε δανεικός από τη Γουέστ Χαμ στη Νις μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο ΣΤΙΒ ΣΤΟΝΤΟΝ θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ιρλανδίας. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών σε αγώνες της εθνικής της χώρας (102 αγώνες), που ως τώρα ήταν βοηθός του Πολ Μέρσον στη Γουόλσολ, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, ενώ σε ρόλο τεχνικού συμβούλου αναμένεται να προσληφθεί ο σερ Μπόμπι Ρόμπσον.

ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για τον Τάκη Φύσσα, που αθωώθηκε έπειτα από την ένσταση που κατέθεσε η Χαρτς για την άδικη αποβολή τού Έλληνα αμυντικού στο σκοτσέζικο ντέρμπι με τη Σέλτικ.