Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ροναλντο :: 9/1/2006 20:19:52) 

ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Νοκ άουτ ξανά!

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης θα παραμείνει ο Ρονάλντο, που έπαθε υποτροπή στο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Το "Φαινόμενο" υπέστη νέα θλάση στο δεξί πόδι και δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν από το Φεβρουάριο.

ΡΕΚΟΡ πέτυχε ο Ρομπέρτο Κάρλος, που έγινε ο πρώτος σε συμμετοχές ξένος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός συμπλήρωσε στο "Μαδριγάλ" 330 αγώνες στην πριμέρα ντιβισιόν, υποσκελίζοντας το Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Εξάλλου, ο 33χρονος άσος, που το καλοκαίρι κλείνει δεκαετία στη Μαδρίτη, επανέλαβε πως σκοπεύει να επιστρέψει στην πατρίδα του στο τέλος της σεζόν, αλλά μόνο εφόσον έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από την Αλαβές ο Τσούτσι Κος, τον οποίο θα αντικαταστήσει στον πάγκο ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ωστόσο, ο Κος θα διατηρήσει ρόλο συμβούλου του ιδιόρρυθμου πρόεδρου Ντμίτρι Πίτερμαν, που κάνει το κουμάντο…

ΣΤΗ ΣΟΣΙΕΔΑΔ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 25χρονος επιθετικός Μόρτεν Σκούμπο, για τον οποίο οι Βάσκοι θα πληρώσουν στην Μπρόντμπι 2,5 εκατ. ευρώ.

ΘΥΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ έπεσε ο διεθνής Κολομβιανός Έλσον Εβέλιο Μπεσέρα, που δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο.