Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( βολεϊ :: 3/1/2006 19:59:58) 

ΒΟΛΕΪ

Για νίκη στην Αυστρία ο Ηρακλής

Με στόχο τη νίκη, που θα του χαρίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους "12" του Τσάμπιονς λιγκ, φιλοξενείται απόψε (21.15) από την αυστριακή Χίπο Τιρόλ Ίνσμπρουκ ο Ηρακλής, για την 8η αγωνιστική του α' ομίλου. Κόντρα στους ουραγούς του γκρουπ, ο Αλέκος Λεώνης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες των "κυανόλευκων", για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό, αν και η συμμετοχή του Κλέιτον Στάνλεϊ θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

ΠΟΛΟ: Να παρατείνει το αήττητο των τελευταίων αγωνιστικών θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται σήμερα στην Πάτρα για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: Εθνικός - Ολυμπιακός (17.00), Χίος - Χανιά (17.45), ΝΟΒΑ - Π. Φάληρο (18.00), Πάτρα - ΠΑΟΚ (19.00), Γλυφάδα - Βουλιαγμένη (19.00), Πανιώνιος - Νηρέας Χαλανδρίου (19.00).

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, η 3η αγωνιστική: ΝΕ Πατρών - Χανιά (14.00), Γλυφάδα - Εθνικός (17.30), Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (18.15), Βουλιαγμένη - Ιωνικός Νίκαιας (19.00).

ΤΕΝΙΣ: "Αντίο" στο τουρνουά του Όκλαντ είπε η Λένα Δανιηλίδου, που αποκλείστηκε και στο διπλό των γυναικών από τον α' γύρο, χάνοντας με παρτενέρ τη Γερμανίδα Βερ από τις Μπεϊγκελζίμερ (Ουκρανία) / Γιούγκιτς (Βοσνία) με 6-3, 7-6.

ΣΤΙΒΟΣ: Διευκρινήσεις για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί αναφορικά με την κατασκευή προπονητηρίου ρίψεων στο γήπεδο του ΑΠΘ, έδωσε στη "Μ Sports" ο πρύτανης του πανεπιστημίου, Ιωάννης Αντωνόπουλος. "Οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει, όχι επειδή διαφωνεί η σύγκλητος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, Χάρης Λαζαρίδης, αλλά για τεχνικούς λόγους. Μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του ΑΠΘ και της γενικής γραμματείας Αθλητισμού, συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή για την μετατροπή του γηπέδου σε προπονητήριο ρίψεων. Επειδή, όμως, οι ρίψεις θα αλλοίωναν την επιφάνεια του γηπέδου και δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών συναντήσεων μεταξύ των ομάδων των σχολών, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές αναζητούν πλέον μια κοινά αποδεκτή λύση", τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος και πρόσθεσε: "Την απόφαση για την εν μέρει παραχώρηση του γηπέδου στους αθλητές του στίβου πήρε το πρυτανικό συμβούλιο. Η Σύγκλητος δεν έχει καμία αντίρρηση και επαναλαμβάνω ότι το ζήτημα είναι τεχνικό".