Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο αρης υποδεχεται την εστουντιαντες στο αλεξανδρειο :: 9/1/2006 19:30:30) 

Ο παίκτες του Άρη αφήνουν πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Εστουντιάντες.

Ο ΑΡΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Νίκη για την πρωτιά

Ο Άρης δεν προλαβαίνει να χαρεί περισσότερο τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Οι "κίτρινοι" υποδέχονται σήμερα την Εστουντιάντες (20:15) για την ένατη αγωνιστική του ULEB Cup και θέλουν να παραμείνουν μόνοι στην πρώτη θέση του ομίλου

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο Αντρέα Ματζόν φρόντισε να βάλει φρένο στους πανηγυρισμούς και προσγείωσε τους παίκτες του στην πραγματικότητα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και το ενδιαφέρον όλων έχει επικεντρωθεί στην αποψινή αναμέτρηση με την Εστουντιάντες, στο Αλεξάνδρειο, για το ULEB Cup. Ο Άρης θα επιδιώξει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του παραμένοντας στην κορυφή και να ταξιδέψει με τον αέρα της πρωτιάς, την επόμενη βδομάδα στη Βουλγαρία, για τον τελευταίο αγώνα της φάσης αυτής κόντρα στην Ακαντέμικ. "Προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι κι αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και κόντρα στην Εστουντιάντες. Θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση του ομίλου", δήλωσε χθες ο Αντρέα Ματζόν, ο οποίος έχει θέσει κάποιους στόχους για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. "Προσπαθούμε να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Να δώσουμε ρόλο σε όλους τους παίκτες, να βάλουμε κανόνες στο παιχνίδι μας και να βελτιώσουμε την άμυνά μας", υποστήριξε ο Ιταλός τεχνικός που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του συμπεριλαμβανομένου και του Τέρελ Κασλ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ από την οργάνωση του Άρη δήλωσε ο γνωστός μάνατζερ Λουτσιάνο Καπικιόνι, που βρέθηκε την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες. Ο Ιταλοαμερικάνος ατζέντης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ράιαν Στακ τονίζοντας πως το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία στον οικονομικό τομέα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πάντως η διαφορά που χωρίζει τις δυο πλευρές είναι μεγάλη, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει στη γωνία.