Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στις προπονησεις :: 22/1/2006 20:29:26) 

ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ανεβαίνουν οι στροφές

Τέλος το διάλειμμα για τους παίκτες του Απόλλωνα. Οι "κοκκινόμαυροι" επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Σερραίος τεχνικός θα ανεβάσει τις στροφές τις επόμενες μέρες, ώστε οι παίκτες του να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το ευχάριστο για τον Κατσαβάκη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού και τιμωριών και οι μοναδικοί που θα απουσιάσουν θα είναι οι διεθνείς Μυροφορίδης (φωτογραφία) και Αποστολάς, οι οποίοι βρίσκονται με την Εθνική ομάδα των νέων στην Ξάνθη, όπου θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Βιβλίο για τον Απόλλωνα

Ο Γιώργος Βιβιλάκης μεγάλωσε στην Καλαμαριά και ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία για πολλά χρόνια. Αγάπησε τον Απόλλωνα και σήμερα στις 8 το βράδυ θα παρουσιάσει στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" το βιβλίο που έγραψε για την αγαπημένη του ομάδα. Πρόκειται για το "μυθιστόρημα" του Απόλλωνα, που ξεπερνάει τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και αναδεικνύει την εκστρατεία των ξεριζωμένων Ποντίων και Μικρασιατών, οι οποίοι βρήκαν στην Καλαμαριά τη δική τους Ιθάκη. Στην εκδήλωση την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Τάσος Λαζαρίδης και τον Ερασιτέχνη ο πρόεδρος Θόδωρος Κιουπτσίδης.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Οι υποσχέσεις και η κερκίδα

Παρά τις εξαγγελίες της έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της κερκίδας επί της οδού Χηλής από τις αρχές του χρόνου, κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δικαιολογημένα οι φίλοι της ομάδας αγωνιούν, καθώς βλέπουν ότι ο χρόνος περνάει και η εταιρεία δεν εμφανίζεται για να ξεκινήσει τα έργα. Τα σχέδια παραμένουν στα συρτάρια και οι "κοκκινόμαυροι", όπως όλα δείχνουν θα τελειώσουν και αυτό το πρωτάθλημα και η κερκίδα θα παραμένει στα χαρτιά. Αυτή είναι η αιτία που οι φίλοι του Απόλλωνα στην εκπομπή τους σε τοπικό κανάλι βάλουν κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Θόδωρου Κιουπτσίδη (φωτογραφία), ο οποίος έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη γενική γραμματεία Αθλητισμού για το θέμα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα.