Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ο Χασιώτης πάει με… 130

Εκατόν τριάντα εμφανίσεις στη Α' εθνική συμπλήρωσε χθες ο Διονύσης Χασιώτης (φωτογραφία). Ο Κατερινιώτης αμυντικός είναι ο παλαιότερος του ΠΑΟΚ εξαιρούμενου του Ζαγοράκη και η καλύτερη του χρονιά ήταν την περίοδο 2002-03, όταν είχε 26 παρουσίες στο πρωτάθλημα και άλλες 10 στο κύπελλο.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ παράδοση έσπασε χθες στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει και στις πέντε επισκέψεις του από το 1972 μέχρι το 1981 και μάλιστα με συντελεστή τερμάτων 12-1! Χρειάστηκε να περάσουν 24 χρόνια για να καταφέρει ο Ατρόμητος να κερδίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης!

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ του καριέρα του ο Γιώργος Παράσχος αντιμετώπισε την ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ. Με τη χθεσινή νίκη έφτασε στις τρεις, μία έληξε ισοπαλία και εννέα έχασε.

Σαραντάρης ο Χατζάρας

Το Αιγάλεω κέρδισε στα Άνω Λιόσια και ο Γιώργος Χατζάρας (φωτογραφία) έφτασε στις σαράντα νίκες στην Α' Εθνική. Αυτές έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα είναι τρεις με τη Βέροια, πέντε με τον Άρη και τριάντα δύο με το Αιγάλεω.

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ έχει κάνει το Αιγάλεω στα Άνω Λιόσια για την Α' Εθνική και μετράει ισσάριθμες νίκες, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Ανεξαρτήτως έδρας έχει κερδίσει και τα επτά μεταξύ τους παιχνίδια!

ΜΙΑ ΝΙΚΗ θέλει ο τεχνικός της ΑΕΚ Φερνάντο Σάντος για να συμπληρώσει τις πενήντα στην Α' Εθνική, ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μαλεζάνι έφτασε στις είκοσι στον πάγκο των "πράσινων".