Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: κορυφαιος ο εμερσον :: 16/1/2006 21:16:18) 

κόντρα των δύο Βραζιλιάνων συμπαικτών στην Ξάνθη είχε νικητή τον Εμερσον. Ο σταρ της ακριτικής ομάδας ανακηρύχθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τον πρώτο γύρο, αφήνοντας στην δεύτερη τον Λουτσιάνο. Πρεμιέρα και αποθέωση για Μάνσο.

Κορυφαίος της Ξάνθης στον πρώτο γύρο ο Έμερσον.

ΞΑΝΘΗ: ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Ο ΕΜΕΡΣΟΝ

Πρεμιέρα για Μάνσο

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Ξάνθης έκανε χθες ο Ντάμιαν Μάνσο, με τον Αργεντινό μέσο να γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην προπόνηση. Χθες πάντως δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα του γκάλοπ της ΠΑΕ για τον κορυφαίο της Ξάνθης στον πρώτο γύρο με τον Έμερσον να συγκεντρώνει το 37% των προτιμήσεων, μπροστά από τους Λουτσιάνο και Τοροσίδη. "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και έτσι όλοι μας θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να επιστρέψουμε στις καλύτερες εμφανίσεις και στις νίκες" υποστήριξε ο Βραζιλιάνος. Ο Βούλγαρος μέσος, Τσίπεφ δοκιμάστηκε χθες από τον Γιάννη Ματζουράκη.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ο 24χρονος μέσος Βλάνταν Ζίφκοβιτς, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες στον Πανσερραϊκό. Σήμερα θα ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Μπενίτες στον Εθνικό.