Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ατζεντης του δημιουργησε θεμα αποχωρησης του :: 16/1/2006 21:05:43) 

Ξαφνικό θέμα αποχώρησης του Ζοέλ Επαλέ προέκυψε στον Ηρακλή.

Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ

Φουρτούνα με Επαλέ

Τη διοικητική ανυπαρξία προσπαθεί, προφανώς, να εκμεταλλευτεί ο εκπρόσωπος του Ζοέλ Επαλέ, ανακινώντας θέμα αποχώρησης του πελάτη του, εφόσον δεν μετατραπεί άμεσα το "σπαστό" συμβόλαιο σε κλειστό.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2007, ενώ η διοίκηση έχει το δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Μιχάλης Μπανιώρας απαίτησε από τη διοίκηση το συμβόλαιό του να γίνει κλειστό τριετές, με τις αποδοχές που αναγράφονται στο ισχύον συμβόλαιο. Η ΠΑΕ θέλησε να "επέμβει" στα χρήματα του τελευταίου χρόνου, στον οποίο προβλέπεται ο παίκτης να εισπράξει το ποσό των 300.000 ευρώ (140.000 ευρώ θα πάρει φέτος και 180.000 ευρώ την επόμενη περίοδο). Αρχικά του προτάθηκαν τα μισά χρήματα, ενώ η τελική πρόταση κάνει λόγο για αποδοχές 200.000 ευρώ.

Ο ΕΠΑΛΕ είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και ο εκπρόσωπός του προειδοποιεί ότι αν η ΠΑΕ δεν ανεβάσει την προσφορά της στα επίπεδα του ισχύοντος συμβολαίου, τότε θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης, σύμφωνα με την οποία αν ο παίκτης καταβάλει μετρητά 200.000 ευρώ, τότε μένει αυτόματα ελεύθερος. Η ΠΑΕ επιμένει ότι δεν έχει υπογραφεί σχετικό έγγραφο μεταξύ των δύο πλευρών, αν και ο ατζέντης του Καμερουνέζου υποστήριξε ότι ο ίδιος τους κοινοποίησε το έγγραφο χθες το πρωί (!). Οπότε μία από τις δύο πλευρές λέει ψέματα.

"ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ τους διαβίβασα τα σχετικά έγγραφα, τα οποία έχω ήδη αποστείλει στη ΦΙΦΑ. Αν δεν τα κατέθεσε η ΠΑΕ στην ΕΠΑΕ, τότε ο πελάτης μου έχει δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή για 'απιστία'", υποστηρίζει ο Μπανιώρας, ο οποίος πάντως δεν θέλησε χθες να δημοσιοποιήσει τα έγγραφα. Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος να καταθέσει ο παίκτης προσφυγή για τα οφειλόμενα, η διοίκηση θα του καταβάλει σήμερα τα χρήματα που αντιστοιχούν στη δόση του Οκτωβρίου (περίπου 40.000 ευρώ) ενώ υπάρχει υπόσχεση για πληρωμές προς το σύνολο των ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.