Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με νικη φτανει στον ποντο τον εργοτελη :: 16/1/2006 20:34:33) 

ΜΕ ΝΙΚΗ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Νέα ευκαιρία μπροστά του

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτά ο αγώνας Άρη - Εργοτέλη μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο Παγκρήτιο με την Καλαμάτα, που έφερε τη διαφορά των δύο ομάδων στους τέσσερις βαθμούς. Οι "κίτρινοι" έχουν πια την ευκαιρία με νίκη επί των Κρητικών να την ελαχιστοποιήσουν και να επανέλθουν δυναμικά σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης στην προνομιούχο τριάδα της βαθμολογίας.

Χθες ξεκίνησε η προετοιμασία με μια προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, απόντος του Νίκου Αναστόπουλου, που από σήμερα θα αρχίσει να καταστρώνει το πλάνο του για το πολύ ενδιαφέρον όσο και καθοριστικό παιχνίδι της Δευτέρας (4μ.μ.) στο γήπεδο Χαριλάου.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ είναι δύο προβλήματα απουσιών. Ο Γιώργος Γκουγκουλιάς έχει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, ενώ το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στην Κέρκυρα ο Ντέρεκ Ντεκάμπ θα τον κρατήσει έξω και από το μεθεπόμενο παιχνίδι με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα χάσει δύο από τις προπονήσεις της εβδομάδας, καθώς αύριο και μεθαύριο θα βρίσκεται στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των ελπίδων και θα επανακάμψει την Παρασκευή για την τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον κρίσιμο αγώνα που είναι ο όγδοος από τους εννέα που δίνουν κεκλεισμένων των θυρών οι "κίτρινοι".