Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τελειωνει με τον κουλουχερη :: 16/1/2006 20:33:30) 

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης αναμένεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ενισχύοντας τον Άρη.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗ

Ωρα ενίσχυσης

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ο Άρης εντείνει την κινητικότητά του για μεταγραφική ενίσχυση. Στόχος είναι, ακόμη και στο παιχνίδι της Δευτέρας, να υπάρχει έστω ένας νέος παίκτης, αν όλα πάνε όπως υπολογίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο πρώτος παίκτης που ντύνεται στα κιτρινόμαυρα είναι ο Ευθύμης Κουλουχέρης. Οι "κίτρινοι", αν και αρχικά υπήρχε απόσταση -ειδικά στο οικονομικό της επικείμενης συνεργασίας- έχουν καταλήξει σε συμφωνία στα βασικά σημεία του συμβολαίου που θα υπογράψουν με τον παίκτη του Ολυμπιακού και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, που θα οριστικοποιηθούν μόλις μείνει ελεύθερος από τους Πειραιώτες. Αυτό θα γίνει σήμερα ή αύριο, όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εκτιμά. Μόλις μείνει ελεύθερος ο Κουλουχέρης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ενταχθεί άμεσα στη νέα του ομάδα.

Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ, που είναι μια επιβεβλημένη κίνηση, αφού υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα επίτευξης γκολ, καθυστερεί. Η στάση του Δημήτρη Ναλιτζή έχει αρχίσει να δυσαρεστεί τους "κίτρινους". Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στην πρόταση, επιβεβαιώνοντας ότι "τρενάρει" την απόφασή του για να εξαντλήσει τα περιθώρια να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Αν δεν δώσει σήμερα απάντηση τότε το πιθανότερο είναι να στραφούν σε άλλες λύσεις από την κοινοτική αγορά οι "κίτρινοι" ώστε να έρθει ο ποδοσφαιριστής που θα συμφωνήσει στη Θεσσαλονίκη εντός της εβδομάδας. Πρώτη διαθέσιμη επιλογή είναι ο Κάμπα Σαμούρα (24 ετών, 1,74μ, 74κ. ) από τη Σιέρα Λεόνε (με σουηδικό διαβατήριο) που όμως δεν είναι κλασικός φορ περιοχής αλλά περιφερειακός. Υπάρχουν και άλλοι προτεινόμενοι παίκτες, κυρίως από τη Σκανδιναβία και εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η τελική επιλογή από τον Νίκο Αναστόπουλο και τη διοίκηση της ΠΑΕ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ και με Έλληνα μεσοαμυντικό (παίζει και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής) που όμως δεν είναι ακόμη ελεύθερος και θα χρειαστεί μικρή χρονική παράταση για να έχει δικαίωμα να επιλέξει ομάδα και να ενταχθεί στον Άρη.