Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( στο σαϊτ της παε παοκ φωτογραφιες των πρωταγωνιστων των επεισοδιων :: 16/1/2006 20:17:46) 

ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ: Τρεις από τις συνολικά έξι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε στο επίσημο σάιτ της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα επεισόδια του αγώνα με την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας.

ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Με συνταγή… Ντέμη

Όταν μετά τη ρεβάνς με τη Μάκαμπι, κάποιες δεκάδες οπαδών προκάλεσαν φθορές στις εγκαταστάσεις στη Νέα Ευκαρπία, η ΠΑΕ προχώρησε σε μηνύσεις, αλλά λίγο αργότερα τις απέσυρε χάρη της… ενότητας. Αυτή τη φορά, φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις της

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Οι βανδαλισμοί που συνέβησαν στη Θύρα 4Α και οι αποδοκιμασίες κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟΚ αντιτίθενται σε τέτοιου είδους ενέργειες και πρακτικές, ώθησαν τη διοίκηση της ΠΑΕ στην απόφαση να χοντρύνει την κόντρα της με ένα μέρος των οργανωμένων οπαδών. Ο ΠΑΟΚ κινούμενος πλέον στο δρόμο που χάραξε ο Ντέμης Νικολαΐδης, δημοσίευσε χθες στην ιστοσελίδα του ένα μέρος των φωτογραφιών, που έχει στη διάθεσή του και απεικονίζουν κάποιους από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ θα προωθηθεί στον αθλητικό εισαγγελέα, για να γίνει ο εντοπισμός των δραστών, ώστε να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ το βράδυ της Κυριακής έγινε και μία σύλληψη ενός νεαρού, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό και φθορά ξένης περιουσίας. Κατά αυτού του οπαδού, αλλά και "κατ' αγνώστων", υποβλήθηκε χθες το πρωί μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν είναι πλέον διατεθειμένη να κάνει πίσω και θα οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα, προκειμένου να απαλλαχτεί από τέτοια φαινόμενα.

ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ συνέβησαν την Κυριακή στη Θύρα 4Α και τα οποία καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα και πιθανότατα και στην έκθεση της αστυνομίας, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με τιμωρία. Ακόμη δεν είναι σαφές αν ελλοχεύει ο κίνδυνος αποκλεισμού της έδρας κι αυτό θα διαφανεί, όταν ανακοινωθεί το κατηγορητήριο. Στην Τούμπα, πάντως, φοβούνται μήπως επαναληφθεί το… έργο, που παίχτηκε στην τελευταία σεζόν Μπατατούδη, όταν ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας του, με αποτέλεσμα τον οικονομικό στραγγαλισμό της ΠΑΕ και της τότε ιδιοκτησίας. Γι' αυτόν το λόγο, η ΠΑΕ σκοπεύει να πάρει τα μέτρα της, μια και ακολουθούν τα απολύτως εμπορικά παιχνίδια στην Τούμπα (Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, κατά σειρά) και ο ΠΑΟΚ θέλει να προστατεύσει το σπίτι του, για να μην είναι κλειστό στα ντέρμπι.