Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο ματζον ακολουθει τις συμβουλες του μπονι :: 3/1/2006 23:00:04) 

Εντυπωσιακή φάση από το χθεσινό παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Πάντιους.

Ο ΜΑΤΖΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΝΙ

Λατρεία για τη κίτρινη φανέλα

Ικανοποιημένος, αλλά προσγειωμένος, εμφανίστηκε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου, μετά από αγώνα του Άρη ο Αντρέα Ματζόν. Τι κράτησε από αυτά που είδε στο παρκέ ο Ιταλός τεχνικός; "Αν θα έπρεπε να περιοριστώ σε μια φράση, για να πω για το παιχνίδι, θα έλεγα πως πασάραμε τη μπάλα σωστά, είχαμε καλή κυκλοφορία", είπε ο Ματζόν και συνέχισε: "Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε 19 ασίστ, που είναι θετικό, κάναμε 9 αιφνιδιασμούς και πάνω εκεί πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε πιο επιθετικοί". Ο Ιταλός υποστήριξε πως "η ομάδα ήταν έτοιμη να παίξει. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ο προηγούμενος προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά ίσως ήταν άτυχος. Πρέπει να το πω αυτό. Εγώ ξέρω πώς παίζεται αυτή η διοργάνωση. Έχω κερδίσει αυτό το κύπελλο, έχω παίξει δυο φορές ημιτελικό και το ξέρω καλά αυτό το κύπελλο". Πρόσθεσε επίσης, πως "αυτό που δίνει κάποιος προπονητής είναι η αυτοπεποίθηση στους παίκτες, αυτό προσπαθώ να κάνω".

Ο ΜΑΤΖΟΝ αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε δυο μέρες πριν με τον Μάριο Μπόνι, όταν ρωτήθηκε για τον ενθουσιασμό που έδειξαν οι παίκτες στο παιχνίδι και ειδικότερα προς αυτόν. "Σημασία δεν έχει ο Ματζόν ή ένας παίκτης. Σημασία έχει να παίζεις για την κίτρινη φανέλα. Αυτό μου είπε και ο Μάριο Μπόνι με τον οποίο μιλήσαμε δυο μέρες πριν. Σημασία έχει να μπαίνεις και να τα δίνεις όλα για την κίτρινη φανέλα. Είναι πραγματικά φανταστικό να είσαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Δεν περιγράφεται αν δεν το ζήσει κάποιος", κατέληξε ο Ιταλός.

Ο ΚΟΡΕΪ ΜΠΡΟΥΕΡ υποστήριξε πως "τους περιμέναμε στο γήπεδό μας για να πάρουμε εκδίκηση, γιατί είχαμε χάσει με μεγάλη διαφορά στη Λετονία. Έχουμε όμως ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας".