Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( τενισ: χιλιαδες κυπριων υποδεχτηκαν τον παγδατη με τιμες ηρωα :: 5/2/2006 22:32:22) 

Η Άντρη Παγδατή υποδέχθηκε με μια θερμή αγκαλιά τον γιο της στο αεροδρόμιο.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια στον Παγδατή.

ΤΕΝΙΣ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΔΑΤΗ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΗΡΩΑ

Θα πολεμάει με τη ρακέτα του

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Μάρκος Παγδατής κατά την επιστροφή του στην Κύπρο. Ο 20χρονος τενίστας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Αυστραλιανού όπεν, αποθεώθηκε από χιλιάδες Κυπρίων, τόσο στη γενέτειρά του τη Λεμεσό, όσο και στη Λευκωσία, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο. Ο Παγδατής δάκρυσε όταν ευχαρίστησε τους γονείς του και τόνισε ότι δεν κατάφερε να νικήσει τον Φέντερερ στον τελικό, διότι κατά τη διάρκεια του αγώνα σκεπτόταν τι θα γινόταν αν κέρδιζε.

Ο ΠΑΓΔΑΤΗΣ δεν δίστασε να δηλώσει ότι σύντομα θα κερδίσει ένα γκραν σλαμ, αλλά απέκλεισε τη συμμετοχή του στο φετινό Ρολάν Γκαρός, επειδή δεν θέλει να αγωνιστεί τόσο νωρίς σε χωμάτινη επιφάνεια.

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "Ελευθερία" ο Κύπριος τενίστας τιμήθηκε με ένα στεφάνι ελιάς και δήλωσε ότι "πάντα θα πολεμώ για την Κύπρο με τη ρακέτα μου", ενώ ο Τάσσος Παπαδόπουλος τον ευχαρίστησε διότι "με το αθλητικό ήθος και το ψυχικό σθένος τίμησε την Κύπρο". Παράλληλα τον διαβεβαίωσε ότι εξασφαλίστηκε η επ' αόριστο αναστολή της στρατιωτικής θητείας του.