Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( πληρη αγνοια στον παοκ για το θεμα καπετανου :: 3/1/2006 21:04:20) 

Σύμφωνα με την πλευρά του Γιώργου Σπανουδάκη (δεξιά), ο Γιάννης Γούμενος του εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Καπετάνοκάτι, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ

Αστεία πράγματα

Ο Γιώργος Σπανουδάκης έβγαλε τον Παντελή Καπετάνο στο σφυρί και βάζει στο χορό της μεταγραφολογίας γύρω από τον 23χρονο επιθετικό και τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τη συνήθη τακτική, προκειμένου να ανέβει ένα κασέ ή για πραγματικό ενδιαφέρον;

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Η είδηση περί της ανάμιξης του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Καπετάνου αφέθηκε να διαρρεύσει από την πλευρά του μεγαλομετόχου του Ηρακλή, λίγο μετά την κατάθεση της πρότασης από την ΑΕΚ για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού. Σύμφωνα με την πλευρά Σπανουδάκη, ο Γιάννης Γούμενος του τηλεφώνησε και εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Καπετάνο, κάτι, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του Δικεφάλου. Στην Τούμπα δεν έκρυβαν χθες το πρωί την έκπληξή τους όταν πληροφορήθηκαν τα σενάρια, που τους θέλουν να έχουν καταθέσει πρόταση στον Ηρακλή, ενώ ούτε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, μάλιστα, έκαναν λόγο για παιχνίδια των μάνατζερ και ενδεχομένως και του Ηρακλή, προκειμένου να ανεβάσουν την τιμή πώλησης του Καπετάνου και να αναγκάσουν την ΑΕΚ να ανεβάσει την προσφορά της για να τον αποκτήσει. Με τον μάνατζερ του Καπετάνου, ο ΠΑΟΚ έχει ούτως ή άλλως συνεργασία, αφού μέσω αυτού, προσπαθεί να κλείσει τον παίκτη, που έχει εντοπίσει στην Τσεχία, ενώ είναι αυτός, που εκπροσωπεί και τον Κουτσόπουλο, με τον οποίο έλυσε χθες ο Δικέφαλος τη συνεργασία τους, χωρίς να χρειαστεί να τον αποζημιώσει για το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Τον Καπετάνο, ο Γιώργος Κωστίκος τον είχε ποδοσφαιριστή στην Κοζάνη, στα πρώτα του βήματα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει κάνει εισήγηση στη διοίκηση για την απόκτησή του.

ΑΚΟΜΗ κι αν είναι αληθινή η εκδοχή που προβάλουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, περί παιχνιδιών που έχουν στόχο την άνοδο της τιμής του παίκτη, εκτεθειμένος βγαίνει πάλι ο ΠΑΟΚ και η διοίκησή του. Αφενός γιατί επιτρέπουν στον καθένα να τους χρησιμοποιεί για να πετύχει τον σκοπό του κι αφετέρου γιατί στο τέλος θα κατηγορηθούν ότι δεν κατάφεραν να αποκτήσουν έναν παίκτη, που -όπως λένε- δεν ήθελαν…