Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ποδαρικο στις προπονησεις του 2006 χωρις προβληματα :: 2/1/2006 19:42:25) 

Απόλυτα έτοιμος ο Νάτσο Γκαρσία αναμένεται την Κυριακή να επιστρέψει μετά από εκατό ημέρες απουσίας.

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2006 ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Απαντες παρόντες

Ποδαρικό στις προπονήσεις του 2006 με τον καλύτερο τρόπο έκαναν οι παίκτες του Άρη. Όλη η λατινοαμερικάνικη βοήθεια ήταν παρούσα στο γήπεδο, ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και την Κυριακή θα είναι στις επάλξεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Μετά από την ανταλλαγή ευχών για καλή χρονιά και επίτευξη του αγωνιστικού στόχου, οι "κίτρινοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής στον οποίο υποδέχονται (στο έβδομο από τα εννιά παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών) το Χαϊδάρι στο Χαριλάου. Εκατό μέρες απουσίας, από τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με την Προοδευτική είναι πάρα πολλές για το Νάτσο Γκαρσία που είναι πια απόλυτα έτοιμος.

Ο ΒΟΛΙΒΙΑΝΟΣ μέσος θα είναι 100% στην αποστολή και το πόσο θα χρησιμοποιηθεί είναι κάτι που θα αποφασίσει στο τέλος της προετοιμασίας ο Νίκος Αναστόπουλος. Θεωρείται βέβαιο ότι ο διεθνής αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις τον θέλουν να περνά στο παιχνίδι ως αλλαγή αφού στο μεσοδιάστημα της απουσίας του ο 47χρονος προπονητής έχει διαμορφώσει έναν κορμό ομάδας που έφερε αποτελέσματα και θα διαφοροποιήσει σταδιακά με την επιστροφή του Γκαρσία και την προσθήκη όσων αποκτηθούν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αυτός που επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό προπόνησης, είναι ετοιμοπόλεμος και σίγουρα θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα, είναι ο Μάριο Κάσερες. Ο Χιλιανός ξεπέρασε απόλυτα τη θλάση που τον άφησε εκτός ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι του 2005 με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή, είναι ο πιο ποιοτικός επιθετικός του Άρη και θα επανασυνθέσει δίδυμο στη γραμμή πυρός με παρτενέρ το Γιώργο Γκουγκουλιά.

ΑΠΟ ΤΙΜΩΡΙΑ επανακάμπτει ο Μπάμπης Μωυσιάδης, ποινή μιας αγωνιστικής θα εκτίσει ο Κρίστι Βαγκέλι που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Πλην των ανέτοιμων Πασσαλή και Καρατζιοβαλή δεν υπολογίζεται και ο τρίτος άτυχος της χρονιάς, ο Νάιντος που μετά την επέμβαση αποκατάστασης ρήξης οπίσθιου χιαστού στην οποία υποβλήθηκε επιτυχημένα από το Βαγγέλη Πανταζή επέστρεψε σπίτι του για να ξεκινήσει αποθεραπεία που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.