Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο γερμανος τεχνικος μονοπωλησε το ενδιαφερον στη συνεντευξη τυπου :: 20/1/2006 20:36:18) 

Οι τέσσερις ομοσπονδιακοί τεχνικοί σε αναμνηστική φωτογραφία με το έπαθλο του τουρνουά. Από αριστερά Αντβοκατ, Χόντγκσον, Ρεχάγκελ και Πακίτα.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Ο Ότο της Αραβίας

Ο Ότο Ρεχάγκελ συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων, που συμμετέχουν στο τουρνουά "LG Cup" της Σαουδικής Αραβίας, ενόψει της σημερινής πρεμιέρας

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των Κορεατών, αλλά και των Σαουδαράβων, ενώ χρειάστηκε η βοήθεια του Ντικ Άντβοκατ, προκειμένου ορισμένες φορές να κατανοήσει τις ερωτήσεις, καθώς η οργάνωση της εκδήλωσης αναφορικά με τις μεταφράσεις, ήταν ελλιπής.

"Είμαστε χαρούμενοι γιατί θα μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποιους παίκτες απέναντι σε αντιπάλους που θα λάβουν μέρος στο Μουντιάλ της Γερμανίας. Ελπίζω να αποδειχθούν επιτυχημένα τα δύο τεστ", τόνισε ο 67χρονος τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην πρώτη αντίπαλο της Ελλάδας, την Κορέα: "Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι σημαντική γιατί η Κορέα διαθέτει ισχυρή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο". Αναφερόμενος στον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας από το Παγκόσμιο κύπελλο, είπε: "Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι και μας πείραξε ο αποκλεισμός, όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να πετύχουμε στην επόμενη προκριματική φάση".

Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ τεχνικός της Νότιας Κορέας, Ντικ Αντβοκατ, δήλωσε: "Οι παίκτες μου θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες εναντίον των συγκεκριμένων αντίπαλων, και ειδικά στο παιγνίδι με μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε ένα ευρωπαϊκό συγκρότημα, αφού βρισκόμαστε στον ίδιο όμιλο του Μουντιάλ με τη Γαλλία και την Ελβετία", ενώ ο Βραζιλιάνος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, Μάρκος Πακίτα, είπε: "Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του Παγκοσμίου κυπέλλου" και ο Άγγλος Ρόι Χόντγκσον, ομοσπονδιακός προπονητής της Φινλανδίας, συμπλήρωσε: "Θα απολαύσουμε το τουρνουά και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Σαουδική Αραβία".

ΣΥΜΦΩΝΑ με τους κανόνες της διοργάνωσης, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για έξι αλλαγές, ενώ μετά το τέλος και της τελευταίας αναμέτρησης θα απονεμηθούν έπαθλα στην νικήτρια ομάδα, τον πολυτιμότερο παίκτη και στον πρώτο σκόρερ.