Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ταινια η ζωη του με πρωταγωνιστη τον κλουνεϊ :: 17/2/2006 18:06:20) 

ΤΑΙΝΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΛΟΥΝΕΪ

Κλώνος… Μουρίνιο

Ο ένας (Τζορτζ Κλούνεϊ) αστέρας της μεγάλης οθόνης, καταξιωμένος πλέον, όχι μόνο χάρη στο "εμπορικό" σινεμά ("Η συμμορία των ένδεκα", "Η καταιγίδα"), αλλά κι ως δημιουργός (το "Καληνύχτα και καλή τύχη" που σκηνοθέτησε διεκδικεί έξι Όσκαρ)…

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΓΙΑΤΖΗ

Ο άλλος (Ζοζέ Μουρίνιο) πολυνίκης των πάγκων, έστω κι αν η καριέρα του δεν ξεπερνά τα 5-6 χρόνια… Είναι σχεδόν συνομήλικοι (45 ετών ο Κλούνεϊ, 43 ο Μουρίνιο), τους ενώνουν επίσης οι… γκρίζοι κρόταφοι, αλλά και το γεγονός ότι αρέσουν πολύ στις γυναίκες. Σε πρόσφατο διαγωνισμό του περιοδικού "New Woman", για τον πιο σέξι άνδρα στον κόσμο, ο Πορτογάλος προπονητής αναδείχτηκε 6ος και ο Αμερικανός ηθοποιός 11ος. Ο Μουρίνιο, προ ημερών, είχε δηλώσει στην εφημερίδα "Mirror" -μεταξύ αστείου και σοβαρού- ότι αν ποτέ η ζωή του γυριστεί σε ταινία, θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει ο Κλούνεϊ (η ιδέα, μάλιστα, ήταν της… κυρίας Μουρίνιο) και ο Αμερικανός ηθοποιός, που δεν άφησε την "πρόκληση" να πάει χαμένη, χθες ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να το κάνει!

"ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ηθοποιός και η γυναίκα μου θεωρεί ότι θα ήταν ιδανικός για τον ρόλο… Στο Χόλιγουντ, άλλωστε, φαίνεται ότι τελευταία επενδύουν στο ποδόσφαιρο", είχε πει προ ημερών ο Μουρίνιο.

"Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ! Θα είναι χαριτωμένο, παρά το γεγονός ότι έχω περισσότερα γκρίζα μαλλιά από ό,τι εκείνος", απάντησε στην πρόκληση ο τρεις φορές προταθείς για χρυσό αγαλματάκι Κλούνεϊ (φέτος διεκδικεί τόσο το Όσκαρ σκηνοθεσίας για το "Καληνύχτα και καλή τύχη", όσο και αυτό του 2ου ανδρικού ρόλου για το "Συριάνα").

ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ κανείς ότι ως Αμερικανός ο Κλούνεϊ αγνοεί το ποδόσφαιρο. Εδώ και χρόνια, περνά πολύ από τον καιρό του στην εξοχική του κατοικία στην Ιταλία, με θέα τη λίμνη του Κόμο, κι εκεί του κόλλησε το "μικρόβιο" του ποδοσφαίρου. Προ ετών κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι θα επενδύσει πέντε εκατ. ευρώ σε ιταλική ποδοσφαιρική ομάδα(!), αλλά η σκέψη του δεν μετουσιώθηκε σε πράξη.