Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( διαφορετικα συναισθηματα για κατσαβακη και κωστικο :: 9/1/2006 23:43:50) 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΙΚΟ

Εκαστος στο είδος του

Με διαφορετικά συναισθήματα υποδέχτηκαν το χθεσινό αποτέλεσμα οι προπονητές των δύο ομάδων. Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν ευχαριστημένος, ενώ ο Γιώργος Κωστίκος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε άδικο το τελικό αποτέλεσμα, θεωρώντας, ότι βάσει ευκαιριών, έπρεπε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη: "Όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας, πρέπει να κερδίζεις. Δεχόμαστε γκολ πολύ εύκολα. Για πρώτη φορά θα μιλήσω για συγκεκριμένο παίκτη. Ο Παπάς με την ταχύτητά του μας έκανε τη ζημιά. Μερική ευθύνη για την αμυντική αδράνεια φέρω και εγώ. Ίσως έπρεπε να αλλάξω το δίδυμο στην αριστερή πλευρά. Να κρατήσω στην άμυνα τον πιο γρήγορο Κωνσταντινίδη και να προωθηθεί ο Χαραλάμπους. Όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Από τον Αραμπατζή είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Έλειπε ο Ουντέζε για 19 ημέρες, ο οποίος με την ταχύτητά του δίνει λύσεις. Μπορούσε η Καλαμαριά να 'καθαρίσει' το παιχνίδι με τον Κλέιτον, ωστόσο βάσει ευκαιριών και εικόνας παιχνιδιού, αν μία ομάδα έπρεπε να πάρει το παιχνίδι, αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ".

Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ δήλωσε ότι νικητής από τη χθεσινή αναμέτρηση βγήκε το ποδόσφαιρο και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του: "Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με νικητή το ποδόσφαιρο. Σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να μειώσει. Ήμασταν τυχεροί τότε, αλλά άτυχοι στα δύο γκολ που δεχτήκαμε σε δύο λεπτά. Θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι με τον Κλέιτον. Αν κάναμε το 3-0, τότε όλα θα είχαν τελειώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πιέσαμε όσο έπρεπε.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο παθιασμένος και έφτασε στην ισοφάριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δούλεψαν σκληρά όλες αυτές τις ημέρες και μας περιμένει ακόμη περισσότερη δουλειά στο μέλλον για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά και μακριά από περιπέτειες".