Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μονακο καλει βιερι :: 9/1/2006 20:18:41) 

ΜΟΝΑΚΟ ΚΑΛΕΙ ΒΙΕΡΙ

"Πρίγκιπας" Κριστιάν

Η Μονακό ίσως να γίνει ο επόμενος προορισμός του Κριστιάν Βιέρι (φωτογραφία), που δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Μίλαν και αναζητά νέα στέγη, προκειμένου να μη χάσει τη θέση του στην εθνική Ιταλίας. Εφόσον ο "Μπόμπο" παραχωρηθεί, οι "ροσονέρι" θα κινηθούν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μάρσιο Αμορόζο, που αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια κόσμου Σάο Πάουλο, μετά από την ευρωπαϊκή του περιπέτεια σε Ουντινέζε, Πάρμα και Ντόρτμουντ.

ΜΕ ΙΣΟΒΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ απειλείται ο Τζόναθαν Μπακίνι, που βρέθηκε ξανά θετικός σε χρήση κοκαΐνης. Ο 30χρονος μέσος της Σιένα είχε τιμωρηθεί για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2004 με αποκλεισμό εννιά μηνών.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θα ενταχθεί στην Ίντερ ο Μαϊκόν, αφού η Μονακό θέλει να κρατήσει το Βραζιλιάνο αμυντικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ο Νέστορ Σενσίνι, που έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ξένος παίκτης που έχει σκοράρει στο καμπιονάτο. Ο Αργεντινός αμυντικός της Ουντινέζε βρήκε δίχτυα στην ήττα από την Κάλιαρι (1-2), σε ηλικία 39 ετών, 2 μηνών και 26 ημερών.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ "ΔΑΓΚΩΤΟ" ψηφίζουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην μπουντεσλίγκα. Στη δημοσκόπηση του περιοδικού "Kicker", το 49,8% των παικτών επέλεξε τη "σελεσάο" ως πιθανότερη νικήτρια του Μουντιάλ, ενώ ακολούθησαν η διοργανώτρια Γερμανία (23,4%), η Αργεντινή (11,5%), η Αγγλία (4,3%) και η Ολλανδία (3%). Όσο για το μεγάλο αστέρι της διοργάνωσης, υπήρξε σχεδόν απόλυτη ομοφωνία, αφού το 84,4% πόνταρε στο Ροναλντίνιο.

ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ καταλήγει ο Εμίλ Μ'Πενζά, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ραγιάν, ενώ το Αμβούργο θα εισπράξει 1,5 εκατ. ευρώ για το Βέλγο φορ.