Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανα τραυματιας :: 3/1/2006 19:19:14) 

ΞΑΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

Χειρουργείο για τον Οουεν

Σε εγχείρηση στο δεξί πόδι υποβλήθηκε χθες ο Μάικλ Όουεν (φωτογραφία). Στον 25χρονο Άγγλο διεθνή της Νιουκάστλ τοποθετήθηκε ειδικό "καρφί" στο μετατάρσιο, όπου υπέστη κάταγμα στην αναμέτρηση με την Τότεναμ και η επάνοδός του υπολογίζεται τον Μάρτιο.

"ΕΠΙΘΕΣΗ" στον νέο επενδυτή της Πόρτσμουθ, Αλεξάντερ Γκαϊνταμάκ, πραγματοποιούν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης… Μεταξύ άλλων αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας του Ρώσου, που απέκτησε το 50% των μετοχών της "pompey" (η περιουσία του υπολογίζεται στο 1,5 δισ. ευρώ) έχει στο παρελθόν συνδεθεί με λαθρεμπόριο όπλων στην Αγκόλα, ενώ έχει κατηγορηθεί για επαφές με τη ρωσική μαφία. Όσο για τον υιό Γκαϊνταμάκ, κι αυτός ενεπλάκη πρόσφατα σε σκάνδαλο "ξεπλύματος" παράνομου χρήματος στο Ισραήλ…

ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΑΔΑΣ εντατικής θεραπείας είναι από χθες ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Η πορεία της υγείας του θρυλικού Αργεντινού της Ρεάλ Μαδρίτης, που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην καρδιά, βαίνει διαρκώς βελτιούμενη.

ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόσεπ Γκουαρντιόλα: ο 35χρονος άλλοτε αρχηγός της Μπαρτσελόνα υπέγραψε στην Ντοράδος Κουλιακάν.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ το συμβόλαιό του με την Μπάγερν ο Βιλί Σανιόλ. Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός, που είχε αποκτηθεί από τη Μονακό το 2001, υπέγραψε ως το 2010.

"ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ" στον ρατσισμό έβγαλαν οι κορυφαίοι Σκανδιναβοί ποδοσφαιριστές. Είκοσι παίκτες από τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, ανάμεσα στους οποίους και οι Τόμασον, Κάρεου, Λίτμανεν, Κάλστρομ, Χίπια μετέχουν στη σχετική "εκστρατεία" κατά των κρουσμάτων ρατσισμού, με το σύνθημα "το μόνο χρώμα που ενδιαφέρει είναι αυτό της φανέλας"…

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ο Φρέντι Άντου την πρόταση της γενέτειράς του, Γκάνας, να αγωνιστεί με τα χρώματά της στο Μουντιάλ 2006. Ο 17χρονος Άντου είναι πλέον Αμερικανός υπήκοος και θα διεκδικήσει ν' αγωνιστεί στο Μουντιάλ με τις ΗΠΑ.