Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( χοντρο παιχνιδι στην τσεχια για τον κραϊτσικ :: 3/1/2006 22:20:18) 

Η Σλάβια φέρεται να έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις προκειμένου να παραχωρήσει τον Κράιτσικ (αριστερά), αλλά στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να ανησυχούν.

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΪΤΣΙΚ

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Οι πληροφορίες από την Τσεχία είναι αντικρουόμενες, αλλά στην Τούμπα εκτιμούν πως η υπόθεση Κράιτσικ θα έχει τελικά ευτυχή κατάληξη για τον ΠΑΟΚ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση στον 27χρονο δεξιό φουλ μπακ της Σλάβια και περιμένει μέσα στην εβδομάδα την απάντησή του κι εφόσον αυτή είναι θετική, τότε άνθρωπος του Δικεφάλου θα ταξιδέψει στην Τσεχία για να τελειώσει τη μεταγραφή του. Οι πληροφορίες θέλουν την τσεχική ομάδα να έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις προκειμένου να παραχωρήσει τον Κράιτσικ, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να ανησυχούν. Ακούστηκαν ακόμη και ποσά αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ ο Ζντένεκ Σκάζνι, ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό, αφού τόνισε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, που αν αποκτηθεί θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε ότι ο Τύπος της χώρας, φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Σλάβια, που λέει ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται τον Ιανουάριο και πως η ομάδα θα προτείνει στον Κράιτσικ να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του.

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ εκτιμούν πως αυτές οι δηλώσεις είναι απλώς ένα μέτρο πίεσης της Σλάβια, για να εξασφαλίσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί και ποντάρουν στο γεγονός ότι το συμβόλαιο του Κράιτσικ τελειώνει το καλοκαίρι, οπότε μπορεί να φύγει σε πέντε μήνες χωρίς να επωφεληθεί η ομάδα του. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να εξασφαλίσουν σε συμβόλαιο την υπογραφή του 27χρονου Σλοβάκου, που είναι η πρώτη επιλογή του Κωστίκου (από την 1/1 έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει για το καλοκαίρι) και μ' αυτό το χαρτί να πιέσουν την ομάδα του να τον παραχωρήσει με… λογικά ανταλλάγματα, που δεν θα υπερβαίνουν τις 100.000 ευρώ. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, τότε θα στραφούν και πάλι στον Μάριαν Τσισόφσκι της Ζίλινα, ο οποίος αποτελεί την πρώτη εναλλακτική επιλογή.