Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( καταρχην συμφωνια με τον μπολο :: 3/1/2006 21:22:55) 

Λεπτομέρειες απομένουν για την επισημοποίηση της απόκτησης του Μιχάλη Μπόλου (δεξιά).

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟ

Επένδυση στο μέλλον

Πέπλο άκρας μυστικότητας καλύπτει τις μεταγραφικές κινήσεις του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πρόεδρος και προπονητής έχουν επιδοθεί σε ένα ανεξάντλητο σαφάρι για την επιλογή των παικτών σε θέσεις που πονά η ομάδα

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

H πιθανολογούμενη (σχεδόν τελειωμένη) απόκτηση του Μιχάλη Μπόλου αποτελεί μία επένδυση μέλλοντος και δεν χαρακτηρίζεται ως έτοιμη λύση. Πρώτον, γιατί ο παίκτης δεν έχει δοκιμαστεί στον Άρη, απ' όπου και προέρχεται και δεύτερον γιατί στη θέση στην οποία αγωνίζεται (επιτελικός μέσος) υπάρχει η απαιτούμενη επάρκεια. Χθες το βράδυ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του μάνατζερ του παίκτη Σπύρου Σιούγγαρη με τον πρόεδρο Ηλία Δαμήλο που βρίσκεται στη Μεσσηνία. Εικάζεται ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αναμένεται να ξεπεραστούν άμεσα και ο παίκτης να υπογράψει.

ΚΑΤΑ τα άλλα τα άλλα οι επαφές στα μεταγραφικά συνεχίζονται σε πολλά μέτωπα. Οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις Κατσαβάκη - Δαμήλου γίνονται πυκνότερες όσο περνούν οι μέρες και οι ανάγκες για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας γίνονται μεγαλύτερες. ''Ψάχνουμε έτοιμες λύσεις για να καλύψουμε τα κενά μας'', τόνισε στη ''Μ Sports'' ο Μάκης Κατσαβάκης που δεν δείχνει να βιάζεται. ''Αλίμονο, αν βιαστούμε και αποκτήσουμε παίκτες που δεν ταιριάζουν στο πνεύμα της ομάδας'', συμπλήρωσε, επιβεβαιώνοντας τις χθεσινές πληροφορίες, πως η ομάδα κινείται για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και δύο επιθετικών.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ κινείται για την απόκτηση ελεύθερων παικτών από την ελληνική αγορά, περιμένοντας παράλληλα το αποτέλεσμα προσφυγών κάποιων άλλων. Η τελευταία περίπτωση δεν ευνοεί τα σχέδια των επιτελών του Απόλλωνα που δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια. Η αποχώρηση του Ματιάσεβιτς ανοίγει το δρόμο για την απόκτηση ενός ξένου που θα έρθει εκτός απροόπτου στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ εξετάζονται και περιπτώσεις κοινοτικών παικτών, τους οποίους παρακολουθεί μέσω κασετών και DVD o Mάκης Κατσαβάκης.