Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με κουτσοπουλο η εισοδος στο παζαρι :: 3/1/2006 21:04:27) 

Για μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπώσεων μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος, που έχει ήδη εντοπίσει τους στόχους.

Γ. Κόλτζος

Β. Κουτσόπουλος

Α. Ντ'Ακόλ

Ε. Κουλουχέρης

ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ

Τόσα δίνω, πόσα θες

Ο Άρης άρχισε χθες τις συζητήσεις με την πλευρά του Βαγγέλη Κουτσόπουλου. Από χθες έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και οι "κίτρινοι" κοινοποίησαν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία χωρίς, ωστόσο, να προχωρήσουν σε οικονομική πρόταση

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ούτε ο ίδιος ο παίκτης ήταν έτοιμος να μιλήσει για οικονομικά, κατ' αρχήν τόνισε ότι δεν έχει αντίρρηση να συζητήσει και αν ικανοποιηθεί να συμφωνήσει με τον Άρη. Περιμένει πάντως για λίγες ημέρες πρόταση από ομάδα του εξωτερικού ή πρόταση από αθηναϊκή ομάδα. Η επιλογή του Αναστόπουλου για τη θέση είναι ο Γιώργος Κόλτζος. Όμως σε αντίθεση με τον Κουτσόπουλο δεν είναι ελεύθερος και εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο που τον κρατά στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Αν δεν μείνει ελεύθερος ο Άρης δεν θα κινηθεί σε επισημοποίηση των επαφών (που ο προπονητής έχει ξεκινήσει αφού τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Κέρκυρα) μαζί του.

ΟΙ "ΚΙΤΡΙΝΟΙ" θέλουν ελεύθερο και χωρίς δεσμεύσεις στο ρόστερ τους τον Ευθύμη Κουλουχέρη. Έχουν μιλήσει μαζί του, εν πολλοίς έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν, αλλά δεν πρόκειται να ζητήσουν από τον Ολυμπιακό να τον αποδεσμεύσει για να τον αποκτήσουν, αφού έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και μπορούν να το κάνουν από την επομένη της λήξης της μεταγραφικής περιόδου για τον Ιούνιο. Πάντως ο ποδοσφαιριστής φέρεται να δέχεται πρέσινγκ να μετακινηθεί ελεύθερος, αλλά σε ομάδα που θα υποδείξει ο Ολυμπιακός και δεν είναι ο Άρης. Εντός των επόμενων ημερών και σίγουρα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει γνωστό αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκτήσει τον Άλεξ Ντ'Ακόλ με "δανεισμό" 18 μηνών, όπως επιθυμεί ο Αναστόπουλος που χειρίζεται προσωπικά το θέμα. Αν δεν προχωρήσει η έλευση του Βραζιλιάνου σέντερ φορ, τότε θα επιλεγεί κοινοτικός παίκτης (ήδη αξιολογούνται περιπτώσεις παικτών που προτάθηκαν).