Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ολυμπιακος :: 3/1/2006 20:49:07) 

Πρόωρη ανανέωση συμβολαίου για τον Τάσο Πάντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντος για… πάντα

Μετά τον Μάριτς και ο Τάσος Πάντος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, που θα τον κρατήσει στον Πειραιά μέχρι τον Ιούνιο του 2007. Ο έμπειρος αμυντικός συναντήθηκε χθες με τον Γιώργο Λούβαρη και συμφώνησαν να ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι οικονομικοί όροι. Τις επόμενες ημέρες θα κληθεί από τη διοίκηση και ο Καφές για να συζητηθεί η δική του περίπτωση, ενώ στασιμότητα επικρατεί στην υπόθεση Στολτίδη. Χθες πάντως, την παράσταση έκλεψε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος είπε στην κλήρωση των διαιτητών ότι: "Το ματς με τον Ιωνικό είναι πιο δύσκολο απ' αυτό με τον Παναθηναϊκό".

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Μαλεζάνι συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για μεταγραφικά θέματα. Ο Ιταλός ψάχνει δεξί χαφ με… έφεση στο σκοράρισμα και φαίνεται πως θα στραφεί προς την αγορά της Σκανδιναβίας, ενώ μόνο απορία δεν προκαλεί το γεγονός ότι και ο Άντριτς θα τιμωρηθεί με πρόστιμο λόγω της καθυστερημένης άφιξής του στην προπόνηση της Δευτέρας. Ούτε χθες προπονήθηκε ο Μάντζιος λόγω ίωσης.

ΑΕΚ: Με πρόβλημα στον αστράγαλο αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση ο Σορεντίνο. Στα μεταγραφικά, η Ένωση δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον Καπετάνο, ενώ ο Αργεντινός Κόστιτς που δοκιμάζεται δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο.

ΟΦΗ: Οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ηττήθηκαν στο χθεσινό φιλικό (2-1) από τον Εργοτέλη. Πριν από τον αγώνα τιμήθηκαν οι Μαρινάκης και Λαμπράκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σε τριετή ανανέωση του συμβολαίου τού Παναγιώτη Κόρμπου προχώρησε χθες η διοίκηση του Ατρόμητου.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Δημοσιεύματα που τον φέρουν να έχει απορρίψει προτάσεις για την παραχώρηση του Μπάρκογλου, διέψευσε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Φώτης Χρυσούλης.