Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ξανθη: επεκταθηκε το συμβολαιο του πιζανοφσκι :: 3/1/2006 19:28:00) 

Mέχρι τον Ιούνιο του 2009 συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Ξάνθη ο Πετρ Πιζανόφσκι.

ΞΑΝΘΗ: ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΙΖΑΝΟΦΣΚΙ

Κάτοικος Θράκης

Μόνιμος κάτοικος της Ξάνθης τείνει να γίνει ο Πετρ Πιζανόφσκι. Στον ένα χρόνο παρουσίας της στη θρακική ομάδα ο Τσέχος τερματοφύλακας, όχι μόνο έπεισε για την αξία του, αλλά "υποχρέωσε" τη διοίκηση σε επέκταση του συμβολαίου του

Το συμβόλαιο του 30χρονου γκολκίπερ έληγε το Δεκέμβριο του 2007, αλλά η διοίκηση αποφάσισε να το επεκτείνει, με τον Πιζανόφσκι να συμφωνεί σε νέα διάρκειας 3,5 χρόνων. Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας η ΠΑΕ γνωστοποίησε το γεγονός με μια λιτή ανακοίνωση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρει: "Η ΠΑΕ Ξάνθη ανανέωσε το συμβόλαιο του Τσέχου τερματοφύλακα Πετρ Πιζανόφσκι, που υπέγραψε νέο επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών".

ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ πόλη βρίσκεται ο Ντανιέλ Σανμαρτεάν. Ο Ρουμάνος ακραίος περνάει από το μικροσκόπιο του Ματζουράκη και αν ικανοποιήσει, θα αποκτηθεί. Στο μεταξύ, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ. Το βάρος έχει πέσει στον τομέα της ψυχολογίας, προκειμένου να αποφευχθούν εμφανίσεις ανάλογες με αυτές των τελευταίων αναμετρήσεων. Παρών στο γήπεδο των "Πηγαδιών" θα είναι και ο Χρήστος Πανόπουλος που βρίσκεται από χθες στην ακριτική πόλη. Στα αγωνιστικά, το ευχάριστο για τον 56χρονο τεχνικό είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έμερσον (ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα), καθώς και στους Τσικίνιο, Ντε Ματία, οι οποίοι επέστρεψαν από την πατρίδα τους.

ΛΑΡΙΣΑ: Σε καλό κλίμα διεξάγεται η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Δώνης θα παραχωρήσει σήμερα την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στο ΟΑΚΑ. Ο 36χρονος τεχνικός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, εκτός από τον Γαβριλόπουλο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.