Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( μετα τον ναλιτζη εγκαταλειπεται και η περιπτωση του σαμουρα :: 20/1/2006 20:55:00) 

Εγκαταλείφθηκε από τον Άρη η περίπτωση του Σαμουρά.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΑΛΙΤΖΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΟΥΡΑ

Επιθετική δυστοκία

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Εγκαταλείφθηκαν οριστικά για τον Άρη οι περιπτώσεις Ναλιτζή και Σαμούρα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και έτσι αναζητείται άλλη λύση από τον Αναστόπουλο και τη διοίκηση. Η καθυστέρηση οφείλεται σε μια σειρά από δεδομένα. Αρχικά γιατί πρωτοκλασάτες περιπτώσεις δεν δέχονται να αγωνιστούν στη Β' εθνική. Αυτή η αρνητική προδιάθεσή τους μπορεί να καμφθεί μόνο με οικονομικά κίνητρα, που όμως δεν μπορεί να δοθούν σήμερα από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Η βασική δεξαμενή επιλογών, των ξένων παικτών δεν μπορεί να προσφέρει επιλογή, αφού δεν υπάρχει κενή θέση και η τελική επιλογή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχουν δύο επιθετικοί από την κοινοτική αγορά (και μάλιστα νεαρής ηλικίας) στη διάθεση του Αναστόπουλου, με απαιτήσεις που μπορεί να καλυφθούν και μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη θα γίνει η τελική επιλογή.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας. Η λύση στην επίθεση, (απουσιάζει ο τιμωρημένος Γκουγκουλιάς) θα έρθει πιθανότατα από την εκ νέου τοποθέτηση στο πλευρό του Κάσερες του Ζιλ Ντομορό. Αυτό αφήνει ανοιχτό το ποιος θα πάρει τη θέση του δεξιού μπακ χαφ, αντί του Ντεκάμπ που έχει καλύψει τη θέση σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά είναι επίσης νοκ άουτ, λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι της Κέρκυρας.

ΕΠΑΦΗ με στελέχη της Γ.Γ.Α. είχαν χθες άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης. Ο αντιπρόεδρος και προεδρεύων στην ΠΑΕ, Γιάννης Γρανούζης ζήτησε να διασφαλιστεί πως θα λειτουργήσει κανονικά η πλευρά τής οδού Αλκμήνης έπειτα από τρεις εβδομάδες και έλαβε τις σχετικές διαβεβαιώσεις.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, κατά την παρουσίαση του καταστατικού της Λέσχης φίλων Άρη και την ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας της, θα ανακοινωθούν και πενήντα ονόματα "ιδρυτικών μελών", μεταξύ των οποίων βρίσκονται και παράγοντες από την "παραδοσιακή" πτέρυγα. Ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Βογιατζής είπε χθες χαρακτηριστικά "έχουμε προσκαλέσει τους πάντες. Απευθύνουμε και δημόσια ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε Αρειανό, που θέλει να ενημερωθεί για την προσπάθεια που μπορεί να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για το σύλλογο".