Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( παναθηναϊκοσ: μηνυμα μεσω παπαδοπουλου-κονσεϊσαο :: 2/1/2006 21:30:36) 

Κονσεϊσάο και Παπαδόπουλος ήλθαν να διαταράξουν το ήδη ταραγμένο κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΝΣΕΪΣΑΟ

Μαστίγιο και καρότο

Η ηρεμία εδώ και πολύ καιρό απουσιάζει από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, συμβαίνουν περιστατικά που δείχνουν, ότι ίσως κάποιοι στην Παιανία δεν επιθυμούν να υπάρξει έστω και ένα ήρεμο εικοσιτετράωρο

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Η φημολογία για την επιβολή προστίμου στους Παπαδόπουλο και Κονσεϊσάο ήρθε να προκαλέσει νέες αναταράξεις στην Παιανία. Και όσο και αν η επίσημη ΠΑΕ ήθελε να το παρουσιάσει ως μια απόδειξη ότι με την έλευση του Αποστολάκη το κλίμα στα αποδυτήρια πλέον έχει αλλάξει, η αλήθεια δεν είναι έτσι ακριβώς. Στον Παναθηναϊκό είναι ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του Παπαδόπουλου (δεν έχει κρύψει ότι είναι αδελφικός φίλος του Νικοπολίδη με τον οποίο πήγε διακοπές τα Χριστούγεννα στην Αυστρία και μαζί του είχε πάει στα μπουζούκια το βράδυ της Πέμπτης), αλλά η στάση τους προκαλεί αρκετές απορίες δεδομένου ότι το καλοκαίρι το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού λήγει και όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση Κυργιάκου, οι περίφημες μονομερείς ανανεώσεις δεν αναγνωρίζονται από κανένα σοβαρό όργανο.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ του Κονσεϊσάο βέβαια, πέρα από τον εκνευρισμό που έχει προκαλέσει η καθυστέρηση της άφιξής του, μετά την πολυήμερη άδεια που είχε πάρει, γενικότερα υπάρχει δυσαρέσκεια για τα νυχτοπερπατήματά του που από την αρχή της περιόδου έχουν απασχολήσει τον Τύπο κι έτσι θέλησαν να του στείλουν επίσης ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Η ουσία όμως είναι, ότι και πάλι ο Παναθηναϊκός επικοινωνιακά φάνηκε εκτεθειμένος (προφανώς μέχρι τώρα τα αποδυτήρια ήταν ένα ξέφραγο αμπέλι όπως παραδέχεται ο ΠΑΟ), αλλά αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της ομάδας.

ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ, ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής σήμερα θα πάρει το αεροπλάνο για την Αγγλία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο με την Πόρτσμουθ κλείνοντας προς το παρών το κεφάλαιο Παναθηναϊκός.