Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( σημερα ξεκινα η προετοιμασια ενοψει παοκ :: 2/1/2006 18:53:15) 

Ο Αμπονσά (δεξιά) συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και παραμένει άγνωστο αν θα προλάβει το παιχνίδι της Δευτέρας.

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟΚ

Καταγραφή δυνάμεων

Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα, μετά το τριήμερο ρεπό που πήραν λόγω της Πρωτοχρονιάς. Η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει τη Δευτέρα στην Καλαμαριά, αποτελεί προϋπόθεση στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο Μάκης Κατσαβάκης περιμένει να δει την πορεία των τραυματιών, με την ελπίδα ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί πλήρης και ανεπηρέαστη από τη διακοπή που προηγήθηκε. Ο τεχνικός του Απόλλωνα στρέφει την προσοχή του ιδιαίτερα στον Κόφι Αμπονσά που ταλαιπωρείται από το σοβαρό τραυματισμό του. Ο Γκανέζος επέστρεψε από την πατρίδα του και όπως είναι γνωστό ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Ο ΑΜΠΟΝΣΑ συμμετείχε χθες σε ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή Χρήστου Μπασμπανά μαζί με τους απουσιάζοντες στο εξωτερικό Ουέλιγκτον, Χριστοφορίδη, Ραντιβόγεβιτς και έδειξε σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης. Μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Καραλιόπουλος, Μουζαουί, που όμως δεν αποτελούν ανυπέρβλητα εμπόδια ενόψει ΠΑΟΚ. Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 14:30, ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί φιλικό στην Επανομή με την τοπική Αναγέννηση.

ΣΗΜΕΡΑ στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (13:00) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Δευτέρας. Την καλαμαριώτικη ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο διευθυντής των γραφείων Γιάννης Τσαρσιταλίδης.