Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( το γέλιο κάνει καλό :: 2/1/2006 18:39:01) 

Στα καλύτερα του 2005 συγκαταλέγεται -κατά την ΟΥΕΦΑ- η προσπάθεια εξυγίανσης της ΑΕΚ.

Το γέλιο κάνει καλό

Καλές οι αθλητικές ανασκοπήσεις της ΕΤ1 καθ' όλη τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του 2005, αλλά την παράσταση έκλεψε αυτή της ΕΤ3, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ιδιαίτερα το φινάλε της με το πεντάλεπτο βίντεο, που επιμελήθηκε ο Μιχάλης Μελισσίδης, με όσα ευτράπελα κατέγραψε ο φακός του τρίτου καναλιού στη διάρκεια της χρονιάς, προκάλεσε πολύ γέλιο κι απέσπασε κολακευτικά σχόλια. Για όσους το έχασαν έχουν μία ακόμη ευκαρία την ερχόμενη Κυριακή όταν η ανασκόπηση θα μεταδοθεί σε επανάληψη.

ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ του 2005 της ΟΥΕΦΑ συμπεριλαμβάνεται η ΑΕΚ! Ο τίτλος είναι "The best of 2005", και μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στην Ένωση και την πορεία της προς την εξυγίανση από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση της ο Ντέμης Νικολαΐδης. Στο αφιέρωμα, υπάρχει ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο παρελθόν, στην αλλαγή πλεύσης με την παρουσία του Νικολαΐδη, ενώ φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Νίκου Κούλη που έγιναν με αφορμή τον τίτλο: «team of the week»

ΜΕΤΑ την ανακοίνωση των 1.498 που μονιμοποιούνται στην ΕΡΤ, μέσω του ΑΣΕΠ, το ενδιαφέρον στράφηκε στους 293 που κόπηκαν λόγω ελλιπούς φακέλου και στους 13 που καθυστέρησαν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους εντός των προθεσμιών. Εκπρόσωποι των δύο κατηγοριών στη ΕΡΑ Σπορ δύο συνάδελφοι με θητεία ετών στο κρατικό ραδιόφωνο. Ο Αριστείδης Ράπτης στον οποίο στοίχισε η διακοπή της σύμβασης για λίγους μήνες πριν κάποια χρόνια και ο Θανάσης Περιβολιώτης λόγω καθυστερημένης υποβολής της αίτησής του.

Ο ΑΓΩΝΑΣ μπάσκετ του Άρη με τη Βέντσπιλς, ανοίγει την αυλαία των αθλητικών μεταδόσεων της ΕΤ3 για το 2006. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί "ζωντανά" στις 20.15 σε περιγραφή του Γιάννη Νάτου και ρεπορτάζ του Βασίλη Βλαχόπουλου.