Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( έγινε πατέρας ο βετούλας! - στην ελλάδα ο ρεντζιάς :: 2/1/2006 19:11:40) 

Έγινε πατέρας ο Βετούλας!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Νίκος Βετούλας έζησε την πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής του, καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο Πατρινός πλέι μέικερ ήταν περιχαρής για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού και φυσικά δέχτηκε τα συγχαρητήρια συγγενών και φίλων. Εννοείται βέβαια, ότι θα περνάει τις πιο ευχάριστες γιορτές στην ζωή του, όντας πλέον πατέρας, ενώ και η ομάδα του, η Ούντινε έχει αρχίσει να ανακάμπτει. Ο Βετούλας διανύει πιθανότατα την τελευταία του χρονιά στην Ιταλία και το καλοκαίρι σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γ. ΣΥΡ.

Στην Ελλάδα ο Ρεντζιάς

Την προπαραμονή Χριστουγέννων ήταν στη Θεσσαλονίκη ο Ευθύμης Ρεντζιάς και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο από τον γιατρό, Κώστα Σαμαρά (του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη) στο Διαβαλκανικό. Ο Τρικαλινός σέντερ θα αναχωρήσει για την Ισπανία και συγκεκριμένα για τη Βαγιαδολίδ την Πέμπτη και θα συνεχίσει εκεί το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Γ. ΣΥΡ.

* Πολύ σημαντική στιγμή στην μπασκετική του καριέρα χαρακτήρισε ο Ματζόν τη συνάντησή του με τους παλαίμαχους, την περασμένη Παρασκευή. * Πολύ σημαντική στιγμή για τον Άρη, αυτή την περίοδο, ήταν ο τρόπος με τον οποίο έγινε δεκτός ο Ματζόν από τους παλαίμαχους. * Με πολύ θέρμη αγκάλιασαν τον Ιταλό οι παλαίμαχοι, κάτι που δεν έγινε με τον Ζούρο. Και γι' αυτό φυσικά δεν ευθύνονται οι παλαίμαχοι, έτσι; * Και η φωτογραφία με τον εγκάρδιο χαιρετισμό ανάμεσα σε Πεταλίδη και Ματζόν είναι ένα μήνυμα. Προς πάσα κατεύθυνση. * Άλλο κλίμα στο Παλέ με Ματζόν, άλλο κλίμα στο Ιβανώφειο με Ζντοβτς. Άλλο κλίμα και στην Πυλαία… * Εκεί όμως, το άλλο σημαίνει «χειρότερο» και όχι «καλύτερο» όπως στις άλλες περιπτώσεις. * Σαφώς και δεν έχει καμιά ευθύνη ο Σούλης Μαρκόπουλος, που παλεύει με τα… κύματα, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη.

Το δίπλωμα προπονητή έφερε μαζί του από τη Σλοβενία ο Γιούρι Ζντοβτς προκειμένου να το παραδώσει στον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών και να μπορέσει να πάρει κάρτα για να κάθεται στον πάγκο του Ηρακλή χωρίς προβλήματα.

Στο Μιλάνο έκανε Πρωτοχρονιά ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα έχοντας στο πλευρό του και την Χριστίνα Παππά, η οποία γλίτωσε από το τροχαίο της περασμένης βδομάδας -ευτυχώς- με ελαφρά τραύματα. Γι' αυτό και μπόρεσε να «πετάξει» για την Ιταλία και να βρεθεί δίπλα στον «Κλόντι».

Ξάδελφος του Ντόνιελ Μάρσαλ των Καβαλίερς είναι ο Τρε Σίμονς που πήρε ο ΠΑΟΚ. Αν το καλοκαίρι έκαναν προπονήσεις μαζί, τότε ίσως θα είχε δει και τον Λεμπρόν Τζέιμς πουθενά…