Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( με οπλο την αμυνα η βεροια πηρε βαθμο στη φυλη :: 5/2/2006 20:13:10) 

Μονομαχία του Πορτουλίδη με τον Λαναρή.

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΦΥΛΗ

Μπετόν αρμέ

H θωράκιση των μετόπισθεν αποτέλεσε αυτοσκοπό για τη Βέροια, που απέσπασε χωρίς ιδιαίτερο κόπο το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής

επιμέλεια: ΠΑΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Οι φιλοξενούμενοι δεν ρίσκαραν επιθετικά. Απλώθηκαν στα 2/3 του γηπέδου και με σαφή επιδίωξη να μην αφήσουν στους γηπεδούχους ελεύθερο πεδίο δράσης. Αυτός ήταν και ο λόγος που τα δάχτυλα του ενός χεριού περισσεύουν στην καταγραφή αξιόλογων φάσεων μπροστά από την εστία του Αποστολίδη. Στη μοναδική επικίνδυνη στιγμή του α΄ μέρους, την κεφαλιά του Τσβετάνοφ στο 21' εξουδετέρωσε στη γραμμή ο Κανακούδης.

ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ δεν επιφύλαξε ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθώς οι γηπεδούχοι έχοντας παγιδευτεί στο ασφυκτικό πρέσινγκ των παικτών της Βέροιας, ήταν αδύνατο να φθάσουν στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να βγουν από το καβούκι τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 84' λίγο έλειψε να ''κλέψουν'' τη νίκη, αν ο Αμαφούλε ενεργούσε ομαδικά, πριν αστοχήσει ο Σεμερτζίδης μόνος με τον Ράπτη. ''Ο Θρασύβουλος μας πίεσε αλλά δεν δημιούργησε τις μεγάλες ευκαιρίες'', τόνισε ο Στέφανος Γαϊτάνος, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ενώ ο Σάββας Παντελίδης έδειξε δυσαρεστημένος: ''Η νίκη του Θρασύβουλου θα ήταν δικαιότερο αποτέλεσμα και βάση απόδοσης των δύο ομάδων''. Διαιτήτευσε ο Χαραλαμπίδης (Καβάλας).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Ράπτης, Παπαθανασίου, Σύρος, Βασιλείου, Τσβετάνοφ, Αλ Τζάχερ (61' Πουρτουλίδης), Θ. Άγγος, Λεονάρντο (77' Κ. Άγγος), Γιαννακίδης (88' Κατσίκης), Αθανασιάδης, Κουτσοκώστας. ΒΕΡΟΙΑ: Αποστολίδης, Νικολόπουλος, Β. Σαμαράς (90' Παλαιολόγος), Δημήτρης, Δ. Σαμαράς, Λαναρής (46' Κουλουκίδης), Κανακούδης, Καβακάς, Γεωργιάδης, Θωμαΐδης (62' Σεμερτζίδης), Αμαεφούλε.