Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( εντεκα αγωνες χωρις νικη οι κρητικοι :: 5/2/2006 22:28:50) 

Παρά τις προσπάθειες του Οφορίκουε ο ΟΦΗ έμεινε μακριά από το γκολ και τη νίκη.

ΕΝΤΕΚΑ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

Μαύρα σύννεφα

ΟΦΗ 0 0 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επί ενενήντα λεπτά στίς κερκίδες του Παγκρήτιου ακουγόταν μία ατελείωτη …μουρμούρα. Ο ΟΦΗ αν και πίεζε δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να παραμένουν στην 14η θέση και συνάμα στην… κόψη του ξυραφιού. Παρά την απουσία του Μαχλά, που ταλαιπωρείται από ίωση, ο ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ντεγιάνοφ προσπάθησε δύο φορές να παραβιάσει την εστία του Μιχαηλίδη (στο 52' και στο 61') χωρίς επιτυχία, ενώ στο 62' ο Οφορίκουε έκανε το σουτ, ο Μιχαηλίδης δεν συγκράτησε τη μπάλα, αλλά ο Νουαφόρ από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 76' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντεγιάνοφ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει όταν στο 83' ο Καραδήμος σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο Σηφάκης απέκρουσε.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου ο Βαγγέλης Βλάχος που αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους δήλωσε ότι "δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι λέει ο κόσμος. Είμαι επαγγελματίας και κάνω πάντα αυτό που πρέπει. Δεν είναι δυνατόν να μην με προβληματίζει το ότι η ομάδα έχει να σημειώσει νίκη σε 11 παιχνίδια". Στον αντίποδα, ο Γιώργος Παράσχος επισήμανε ότι "πήραμε ένα πολύ σημαντικό βαθμό σε μία δύσκολη έδρα. Είχαμε και οι δύο ανάγκη για τους βαθμούς".

ΟΦΗ: Σηφάκης, Ντάβιντσον (70' Καζαντζής), Γκονζάλες, Κωνσταντινίδης, Κόλτζος, Σφακιανάκης, Δέντσας (64' Ρουμπάκης), Χατζαντριάν, Πίτσος (46' Ντεγιάνοφ), Νουαφόρ, Οφορίκουε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Ντάγκας, Σωτήρχος, Γεωργίου, Κατεμής, Γελαδάρης, Κορακάκης, Πέτκοφ (80' Καραδήμος), Μερίνο (46' Δήμος), Ντόε (64' Ραγκουέλ), Ζαχαρόπουλος.