Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( προβληματισμος στον παοκ για τη βαθμολογικη θεση της ομαδας :: 8/1/2006 20:08:53) 

Ο Τρι Σίμονς προσπαθεί να αποφύγει το μαρκάρισμα του Μάρκου Κολώκα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μαύρες σκέψεις

Η σαββατιάτικη ήττα από το Μαρούσι, στο ντεμπούτο του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο της ομάδας, μπορεί από μόνη της να μην λέει και πολλά. Μια ματιά όμως στη βαθμολογία οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κατάφατσα με το φάσμα του υποβιβασμού όσο άσχημα και αν αυτό ακούγεται στα αυτιά όλων.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Οι αλλαγές, τόσο στην τεχνική ηγεσία όσο και στο έμψυχο δυναμικό, που έγιναν στην διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να θέλουν χρόνο για να "δεθούν" στην πράξη, αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε δεινή θέση και μόνο η ίδια μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Το -ελλιπές αυτήν τη στιγμή- ρόστερ της ομάδας δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δικαιολογήσει τη βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει ο Δικέφαλος.

ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ σκέψεις που μπορεί να κάνουν κάποιοι στην ομάδα επιβεβαίωσε άλλωστε με δηλώσεις του και ο Κώστας Βασιλειάδης. "Όλοι φοβόμαστε τον υποβιβασμό. Μπορεί να μην το συζητάμε μεταξύ μας, αλλά άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο το σκέφτεται. Ίσως δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε. Πάντως, έχουμε περισσότερο από ένα γύρο μπροστά μας για να βελτιωθούμε και να πετύχουμε νίκες" είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ περιγράφοντας την εικόνα στο στρατόπεδο της ομάδας.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, το παιχνίδι τη ερχόμενης αγωνιστικής με τον Ηρακλή στον Ιβανώφειο έχει τον χαρακτήρα "ζωής και θανάτου" με τον Κώστα Βασιλειάδης να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατο και να υποβάλλεται σήμερα σε εξετάσεις. Από εκεί και πέρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει "βγει" και πάλι στην αγορά αναζητώντας τους δυο παίκτες που θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ του. Με δεδομένο ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου μπορεί να πάρει μόνο έναν, το βάρος έχει πέσει στον ψηλό, αλλά οι παίκτες που κυκλοφορούν δεν ικανοποιούν τον Έλληνα τεχνικό. Από σήμερα ίσως γίνει μια ακόμα προσπάθεια για τον Μόντριτς, ο οποίος το Σάββατο αγωνίστηκε κανονικά με τη Σλόβαν Λιουμπλιάνας έχοντας 14 πόντους και 6 ριμπάουντ απέναντι στην Πιβοβάρνα.

ΤΕΛΟΣ, πικραμένος φάνηκε σε χθεσινές δηλώσεις του, σε αθλητικό σάιτ, ο Τρέισι Μάρεϊ: "Το καλοκαίρι πήγα στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσω ως το τέλος της χρονιάς. Κάποιοι, όμως, είχαν διαφορετική άποψη… όταν εκδηλωνόταν μια επίθεση, δεν υπήρχε συνεργασία, υπό την έννοια ότι ορισμένοι παίκτες πάσαραν μόνο σε συγκεκριμένους συμπαίκτες… Ποτέ δεν άκουσα ένα μπράβο. Ακόμη και σε αγώνα που είχαμε κερδίσει και η ατομική εμφάνισή μου ήταν καλή".