Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( γραφείο... θεσσαλονίκης :: 9/1/2006 20:07:15) 

Αρης - Εστουντιάντες "ζωντανά" από την ΕΤ3.

Γραφείο… Θεσσαλονίκης

Προς την εκπλήρωση ενός χρόνιου αιτήματος βαδίζει ο ΠΣΑΤ με τη δημιουργία γραφείου του συνδέσμου και στη Θεσσαλονίκη, για την εξυπηρέτηση των αθλητικών συντακτών της Βόρειας Ελλάδας. Το γραφείο θα βρίσκεται σε χώρο του Καυταντζογλείου και η λειτουργία τους θα ξεκινήσει εντός του μήνα. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα εγκαίνιά του να γίνουν το Σάββατο επ' ευκαιρία της γιορτής του ΠΣΑΤ για τα παιδιά των συναδέλφων της Θεσσαλονίκης.

Η ΓΙΟΡΤΗ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, από τις11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα VIP του Καυταντζογλείου στον τρίτο όροφο και αφού πρώτα η ΕΠΑΕ διαβεβαίωσε τον ΠΣΑΤ, ότι ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ακράτητο θα οριστεί αργότερα το απόγευμα.

ΕΚΔΟΘΗΚΕ και κυκλοφορεί ο Πανελλήνιος Αθλητικός Οδηγός "Αθλητισμός". Στις 700 σελίδες του ο οδηγός περιλαμβάνει περισσότερες από 100.000 διευθύνσεις και τηλέφωνα σωματείων, γηπέδων, ομοσπονδιών, διαιτητών, προπονητών και παικτών όλων των αθλημάτων. Η τιμή του ανέρχεται στα 35 ευρώ.

ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ κάλυψη από την ΕΤ3 θα γίνει και ο σημερινός (8.15μ.μ.) αγώνας του Άρη με την Εστουντιάντες για την 9η αγωνιστική των ομίλων του ULEB Cup. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Δραγώγιας και στο ρεπορτάζ οι Νίκος Καραγιώργης και Βασίλης Βλαχόπουλος.