Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( εκδικηση του ¨σιτι" για τον αποκλεισμο απο το κυπελλο :: 29/1/2006 20:02:07) 

Με σουτ ο Σκοπελίτης θα διαμορφώσει το τελικό 0-3.

ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ¨ΣΙΤΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Το κρύο πιάτο

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 0 3 ΑΙΓΑΛΕΩ

Για δύο λόγους ήθελε τη νίκη το Αιγάλεω επί του Ακράτητου, στα Άνω Λιόσια (0-3). Πρώτον, για να προσεγγίσει τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και δεύτερον για να πάρει την άτυπη ρεβάνς, για τον αποκλεισμό του από το κύπελλο. Η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων φάνηκε μετά το πρώτο 20λεπτο. Στο 27' ο Αγρίτης με κοντινό διαγώνιο σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (0-1) και λίγο αργότερα στο 38' ο Νικολόπουλος με άψογο πλασέ πέτυχε το 0-2. Στην επανάληψη ο Ακράτητος είχε τη δυνατότητα να μειώσει στο 54` με τον Ντε Φραντσέσκο αλλά αφού δεν έγινε το 1-2, ήρθε στο 71' το τρίτο γκολ (0-3) με μακρινό σουτ του Σκοπελίτη. ''Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα'', τόνισε ο Γιώργος Χατζάρας, ενώ ο Μανουέλ Κεοσεγιάν παραδέχθηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων του: ''Το Αιγάλεω απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε δίκαια''. Διαιτήτευσε ο Πολατιάν (Πέλλας).

AKΡΑΤΗΤΟΣ: Κωστάκης, Αποστολάκης (46' Αραβίδης), Μπαντάς, Ντιέγκ, Παγώνης, Γκουστάβο, Μακέ, Μαρινέσκου, Σάλες (86' Πατσιαβούρας), Σκούφαλης (62' Λοντό), Ντε Φρατζέσκο.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Τζενάμο, Γιάντσετιτς, Ζαπρόπουλος (86' Λιαπάκης), Ψωμάς, Ποπόφ, Τσάτσος, Όμο (88' Λαμπρόπουλος), Σκοπελίτης, Σέζαρεκ, Νικολόπουλος (74' Στεφανίδης), Αγρίτης.