Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( ο σαββας ηλιαδης κερδισε μονος του τον ηρακλη :: 5/2/2006 19:43:44) 

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Τον "καθάρισε" ένας πρώην

13-23, 38-39 (ημίχρονο), 62-71, 83-94 (τελικό). Θεατές: 1.000

Τον "σκότωσε" ένα δικό του παιδί. Ο Σάββας Ηλιάδης πραγματοποίησε, εναντίον της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Πανιωνίου και μια από τις κορυφαίες στην καριέρα του. Με 34 δικούς του πόντους (δεύτερη καλύτερη ατομική επίδοση μετά τους 35 πόντους στον μικρό τελικό με την ΑΕΚ το 2004) οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν στο Ιβανώφειο την πρώτη τους φετινή νίκη (83-94), μπλέκοντας τον Ηρακλή σε πιο μεγάλες περιπέτειες.

ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ είχαν πολλές βοήθειες από τον Οικονόμου και τον Έιβερι, ενώ κρίσιμα καλάθια πέτυχε και ο Χάρβεϊ. Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς δεν αντέδρασαν σωστά αμυντικά, ενώ υπέπεσαν σε 18 λάθη.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΖΑΚΟΣ προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι με ορισμένες ατομικές ενέργειες, αλλά ο ένας δεν μπορούσε να τα βάλει με τους πέντε. Σαν να μην έφτανε η ήττα οι "κυανόλευκοι" αντιμετωπίζουν και τον κίνδυνο τιμωρίας της έδρας τους. Ο Λάζαρος Βορεάδης, που βρέθηκε στο στόχαστρο των γηπεδούχων σημείωσε δυο παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα για φτυσίματα των οπαδών του Ηρακλή και τα ειρωνικά προς τον ίδιο συνθήματα ("Βορεάδης-Βορεάδης").

Ν. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ