Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Αθλητική είδηση

( συν εβδομήντα χιλιάδες :: 16/1/2006 18:38:39) 

Μαζί τους πανηγύρισε και ο Alpha.

Συν εβδομήντα χιλιάδες

Σχεδόν δυόμισι εκατομμύρια τηλεθεατές έμειναν συντονισμένοι για περισσότερες από τέσσερις ώρες στον Alpha, λόγω του ντέρμπι, σύμφωνα με τις μετρήσεις της ΑGB. Συγκεκριμένα το παιχνίδι παρακολούθησαν κατά μέσο λεπτό 1.771.000 άτομα με το κανάλι του Ρέντη να καταγράφει στη διάρκειά του ποσοστό τηλεθέασης 19,2% και μερίδιο 45,1%.

ΚΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ του στην πρώτη θέση των προγραμμάτων της Κυριακής ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, το εντυπωσιακό ήταν η αύξηση του κοινού του σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι. Συγκριτικά λοιπόν με το περσινό ντέρμπι (τον Δεκέμβρη του 2004) το προχθεσινό παρακολούθησαν επιπλέον 70.000 άτομα! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ τη λήξη του αγώνα ο Alpha διατήρησε σημαντικό κομμάτι τηλεθεατών στην συχνότητά του με την εκπομπή "Παίξτε Μπάλα", την οποία και παρακολούθησαν κατά μέσο λεπτό 765.000 τηλεθεατές (8%-16,6%) κατατάσσοντάς την στη τρίτη θέση των μετρήσεων.

ΤΑ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ σχόλια των συναδέλφων απέσπασε η γιορτή του ΠΣΑΤ για τα παιδιά των αθλητικών συντακτών-μελών του, στο Καυταντζόγλειο. Ειδικά η επιλογή των δώρων που μοιράστηκαν κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων. Όπως τις εντυπώσεις κέρδισε και η Ολυμπιονίκης, αλλά και επίτιμο μέλος του συνδέσμου, Βούλα Πατουλίδου.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ πάντως, δεν έλειψαν και τα παράπονα. Αποδέκτης τους ο αντιπρόεδρος του Καυταντζογλείου, Νίκος Ζλατάνος, που άκουσε διαμαρτυρίες σχετικά με την έλλειψη των κατάλληλων συνθηκών, ειδικά το χειμώνα, για τους συναδέλφους που καλούνται να περιγράψουν ραδιοφωνικά αγώνες στο στάδιο.