Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε σήμερα και σας στενοχωρεί θα λυθεί με την απρόσμενη βοήθεια δικών σας ατόμων. Τα εμπόδια γενικά απομακρύνονται από τη ζωή σας και αρχίζετε πάλι να αισιοδοξείτε.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Οι προτάσεις σας δε θα βρουν την απήχηση που περιμένετε, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να στενοχωρεθείτε και να τα βάψετε μαύρα. Επικοινωνείτε τόσο καλά με το άμεσο περιβάλλον που αυτό πρέπει να σας ευχαριστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Στη δουλειά τα πράγματα είναι υπό εξέλιξη, αλλά αποφασίστε τι γραμμή θα κρατήσετε με τους συναδέλφους σας. Σκέφτεστε να προκαλέσετε κάποιες καταστάσεις ή να τις αφήσετε να περάσουν;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Καλοθελητές υπάρχουν σ' όλους τους χώρους επαγγελματικούς ή οικογενειακούς, γι' αυτό δεχτείτε το ψύχραιμα και μη γίνεστε επιθετικοί. Όσοι σπουδάζετε θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Δε θα βρείτε καλύτερη μέρα από τη σημερινή για να συναντηθείτε με τους φίλους σας ή τους συναδέλφους που επιθυμείτε να δείτε εδώ και καιρό. Μη χάσετε την ευκαιρία. Θα περάσετε θαυμάσια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Το γύρω περιβάλλον σας είναι πολύ θετικό και αυτό σας επιτρέπει να εξωτερικεύετε τα αισθήματά σας. Οι επιθυμίες σας ικανοποιούνται, ενώ θα σας δοθεί και η ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις νομικές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Έχετε πολλά προσόντα για να ανεβείτε στην ιεραρχία του επαγγελματικού τομέα όπου ανήκετε. Μη χαλαρώνετε λοιπόν σήμερα. Κινηθείτε με ταχύτητα και διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Στον επαγγελματικό τομέα σήμερα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες αρκετά αξιόλογες για να τις εκμεταλλευτείτε. Είστε άτομα ικανά και τολμάτε. Μόνο στην προσωπική σας ζωή δεν τα πάτε καλά. Νιώθετε μοναξιά και κάτι πρέπει να κάνετε γι' αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Με την τεμπελιά που σας διακρίνει αυτή την περίοδο δε θα καταφέρετε να βρείτε μια δουλειά που θα σας ενδιαφέρει πραγματικά. Δραστηριοποιηθείτε αν θέλετε να καταφέρετε κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Στη δουλειά σας καλό είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία και να μη μαλώσετε με τους συναδέλφους σήμερα. Αποφύγετε τυχοδιωκτισμούς, γιατί δε θα σας αποφέρουν κάτι το καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Στην προσωπική ζωή θα "ξυπνήσετε" σήμερα, γιατί θα έρθετε σε απευθείας σύγκρουση με άτομα που τα εμπιστευόσασταν μέχρι πρότινος. Επιτέλους, θα δείτε το αληθινό τους πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Γιατί τα χάνετε τόσο εύκολα; Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις και μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Διώξτε τις κακές μνήμες του παρελθόντος και δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.