Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

ΚΡΙΟΣ:21-3/20-4

Θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, που θα σας ενθουσιάσει. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας! Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και αισθάνεστε ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ:21-4/20-5

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε σήμερα και να μην πιέσετε καταστάσεις και ανθρώπους και φυσικά να μη ρίξετε ευθύνες σε άλλους. Έχετε ανάγκη από διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:21-5/20-6

Είστε πολύ καλοί στην επικοινωνία, εκμεταλλευτείτε το. Οι επιθυμίες σας εξαρτώνται σήμερα από την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Οργανωθείτε σωστά στη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:21-6/22-7

Θα βρεθείτε σε μια πραγματικά ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα περάσετε πολύ καλά. Θα νιώσετε όμορφα συναισθήματα και θα χαμογελάσετε! Στη δουλειά φορτώνεστε με επιπλέον πράγματα.

ΛΕΩΝ:23-7/22-8

Αναβάλλετε για λίγο καιρό τις συνεργασίες και τις συζητήσεις μέσα στο σπίτι γιατί βρίσκεστε σε μια περίεργη φάση της ζωής σας. Στον επαγγελματικό τομέα όλα είναι υπό έλεγχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:23-8/22-9

Αντιμετωπίζετε πολλά προβλήματα γι' αυτό καλό είναι να ζητήσετε τη συμβουλή κάποιου έμπειρου ή δικού σας ανθρώπου που σας γνωρίζει καλά. Ευνοϊκή μέρα για να αντιμετωπίσετε οικογενειακά θέματα.

ΖΥΓΟΣ:23-9/22-10

Μια νέα γνωριμία έρχεται να ταράξει τα συναισθήματά σας. Πιθανόν να βρείτε πολλά κοινά σημεία επαφής, αλλά συγκρατηθείτε. Μην αφεθείτε σε μια σχέση που δεν ξέρετε τίποτα γι' αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:23-10/22-11

Τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική καλό είναι που μιλάτε με θάρρος, αλλά μην αποκαλύπτετε τα πάντα. Μάθετε να κρατάτε τον άσο στο μανίκι. Προγραμματίστε κάποιο ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ:23-11/21-12

Κάθε τι διαφορετικό ή πρωτότυπο κεντρίζει το ενδιαφέρον σας και σας μαγνητίζει σε σημείο να θέλετε να ασχοληθείτε μ' αυτό. Η καριέρα σας εξελίσσεται ικανοποιητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ:22-12/19-1

Μια νέα σχέση κάνετε αυτό τον καιρό, αλλά δεν είναι αυτό που περιμένετε. Ακούτε πολλά, αλλά μην τα πιστεύετε. Καλλιεργήστε τις φιλίες σας που είναι ό,τι καλύτερο σας έχει τύχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:20-1/18-2

Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και χαρείτε τη σχέση σας όπως ποτέ άλλοτε. Πραγματοποιήστε τα όνειρά σας, η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ:19-2/20-3

Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην παίρνετε σκληρές αποφάσεις. Ηρεμήστε πρώτα και σκεφθείτε πώς θα δράσετε σύμφωνα πάντα με τις αρχές σας. Ευνοϊκή μέρα για να ξεδιαλύνετε οικογενειακά σας θέματα.